Tot preparat per a la presentació a Alacant del llibre-CD de J. Vicent Frechina Article previ
València capital, Manises, Xàtiva i Llíria acolliran les seminals del Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

La Federació de Folklore inicia els assajos per a la Dansà 2014 de la Mare de Déu amb les Falleres Majors i les seues corts d’honor

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
La Federació de Folklore inicia els assajos per a la Dansà 2014 de la Mare de Déu amb les Falleres Majors i les seues corts d’honor

Informant: Gabinet de Premsa Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana

La Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana ha iniciat les sessions d’aprenentatge a les Falleres Majors de València, Carmen Sancho i Claudia Villodre, i les sues corts d’honor per a participar en la “dansà ” a la Mare de Déu dels Desemparats en la vespra de la seua festivitat en la vespra de la seua festivitat, el 10 de maig.

El Centre Municipal de Persones Majors de Benimaclet, en el carrer Emilio Baro, és l’espai on tenen lloc els assajos sota la direcció de Paco Corella, del grup El Portalet de Benicalap. Seran catorze les parelles de les corts i falleres majors de les més de 150 parelles que estaràn presents en la plaça de la Mare de Déu tant en la “dansà ” infantil com en la nocturna després del castell de focs articials.

El president de la federació, Manuel Camarasa, ha agraït a la Junta Central Fallera “la confiança que, de nou, ha depositat en el col·lectiu per a ser responsable d’ensenyar a les falleres majors i talls els balls tradicionals”. Camarasa ha recordat que per a Corella és el primer any del seu camí en solitari ensenyant a les falleres, perquè Maria Dolores Correu, del grup Santa Barbara, ha deixat de ser la “mestra” d’estes sessions després d’anys al capdavant d’esta tasca. “Ella ha fet una gran treball en les classes pràctiques i teòriques però s’ha retirat i ha agafat el seu testimoni Paco Corella, qui ha tingut una bona mestra”.

Carmen Sancho tindrà de parella en la nit de la “dansà” al vicepresident de la Junta Central Fallera, Jorge Guarro

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?