indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Blogdanses és un espai per a la informació sobre folklore valencià. Davant la manca d’un espai de trobada i reflexió al voltant de la realitat folklòrica valenciana en internet, dos entusiastes decidirem, una vespra de Sant Josep de l’any 2010, encetar el repte de mantenir actualitzada una agenda d’esdeveniments relacionats amb el ball, cant i toc tradicional dels valencians. La difusió de la tasca de tots els actors que fan viu el nostre folklore – balladors, músics, indumentaristes, estudiosos, entusiastes i públic en general- és també objectiu de Blogdanses, concretat en la publicació de notícies i reportatges. Però… quí estem darrere de Blogdanses?

 

GESTORS DE BLOGDANSES.ES

Marta Llàcer i Girona

Marta és el suport informàtic de Blogdanses. A més és dolçainera i per tradició familiar s’ha vist vinculada al món de la confecció de peces de indumentària valenciana. Sempre ha sentit la crida de les tradicions valencianes, que li han fet vincular-se a diverses associacions culturals i festives del seu poble, Benifaió.

 

Paco Chalmés i Garcia

Gestor de continguts de Blogdanses. És ballador dels grups de danses Benifaió en Dansa i del Grup de Danses de la Falla Fra J. Rodriguez – Pintor Cortina de València. Es considera novat i amb ànsia d’aprendre en l’apassionant món del folklore.

COL·LABORADORS ESPECIALS

Pepe Chalmés i Garcia

Fotògraf oficial de blogdanses.es. Apassionat de la imatge, ha realitzat treballs per a diverses entitats i persones privades. Des de l’estima a les tradicions, col·labora amb blogdanses.es captant imatges dels esdeveniments festius i folklòrics més importants de les nostres terres. Fotografiar la nostra tradició li ocasiona una satisfacció especial.

 Vicent Tadeo Barona i Sellés “Vic Bar”

Col·laborador de diversos grups de balls folklòrics centrats en la recuperació de la música i la indumentària dels segles XVIII i XIX. Ens informa de les danses de carrer i altres esdeveniments tradicionals d’arreu de les terres valencianes. Es defineix com entusiasta dels sons i les danses típiques que composen la tradició valenciana, i com un lluitador per la pervivència de les mateixes.

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?