ÚLTIMES NOTÍCIES

Blogdanses és un espai per a la informació sobre folklore valencià. Davant la manca d’un espai de trobada i reflexió al voltant de la realitat folklòrica valenciana en internet, dos entusiastes decidirem, una vespra de Sant Josep de l’any 2010, encetar el repte de mantenir actualitzada una agenda d’esdeveniments relacionats amb el ball, cant i toc tradicional dels valencians. La difusió de la tasca de tots els actors que fan viu el nostre folklore – balladors, músics, indumentaristes, estudiosos, entusiastes i públic en general- és també objectiu de Blogdanses, concretat en la publicació de notícies i reportatges. Però… quí estem darrere de Blogdanses?

 

GESTORS DE BLOGDANSES.ES

Marta Llàcer i Girona

Marta és el suport informàtic de Blogdanses. A més és dolçainera i per tradició familiar s’ha vist vinculada al món de la confecció de peces de indumentària valenciana. Sempre ha sentit la crida de les tradicions valencianes, que li han fet vincular-se a diverses associacions culturals i festives del seu poble, Benifaió.

 

Paco Chalmés i Garcia

Gestor de continguts de Blogdanses. És ballador dels grups de danses La Carraspera de València, Benifaió en Dansa i del Grup de Danses de la Falla Fra J. Rodriguez – Pintor Cortina de València. Es considera novat i amb ànsia d’aprendre en l’apassionant món del folklore.

 

 

Pepe Chalmés i Garcia

Fotògraf oficial de blogdanses.es. Apassionat de la imatge, ha realitzat treballs per a diverses entitats i persones privades. Des de l’estima a les tradicions, col·labora amb blogdanses.es captant imatges dels esdeveniments festius i folklòrics més importants de les nostres terres. Fotografiar la nostra tradició li ocasiona una satisfacció especial.

 

2 Comentaris.

 1. Meritxell 14:34, maig 26, 2017

  Hola! Soc del grup de danses de La Vila Joiosa i acabe de trobar de casualitat el vostre blog i en pareix Molt interesant! Gracies per ensentar-mos tradicions per açi! Estarem n contacte!

  Respondre
  • Blogdanses Autor 15:56, juny 01, 2017

   Gràcies a vosaltres i a tots el grups que s’encarregueu de mantenir les nostras tradicions. A la vostra disposició!

   Respondre

Deixa el teu comentari

<

Amb la col·laboració de:

juny, 2019

Opcions d'ordenació

Sense esdeveniments

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X