La Federació de Folklore matitza la seua satisfacció pel reconeixement del Cant d´Estil valenciàArticle previ
El Festival Solidari de Folklore arreplega 1.500 quilos d'alimentsSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup de Danses Les Moreres de Riola prepara el seu cant de l’Aguinaldo

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El Grup de Danses Les Moreres de Riola prepara el seu cant de l’Aguinaldo

Informant: Grup de Danses Les Moreres

El proper 22 de desembre, per 2n any consecutiu, els carrers de Riola (la Ribera Baixa) tornaran a reviure la tradició de l’aguinaldo amb el seu cant i els balls del Grup de Danses les Moreres.

El cant de l’aguinaldo, molt estés arreu del nostre país, és un dels cants més representatius de Nadal que cantaven els joves per tot el poble demanant diners i dolços, tan sols acompanyats de percussió. El Grup de Danses les Moreres, amb el seu afany per recuperar i mantenir els cants, els balls i  les danses tradicionals valencianes,  el va recuperar l’any passat.

Enguany, amb motiu del seu 10é aniversari, el grup ha volgut consolidar l’acte i, a més dels xiquets i xiquetes del poble i de la Banda Unió Musical de Riola, comptaran amb l’acompanyament desinteressat de cantadores i músics de renom dins del folklore valencià com  Maria Pilar Garcia, que ja cantava l’aguinaldo de Riola allà pels anys vuitanta; Lola Ledesma i Amparo de la Colla Brials, Teresa Segarra, Marc Alacreu, reconegut músic d’Albalat, i balladors i balladores vinguts d’arreu de la comarca.

L’acte acabarà amb un tast de mistela i dolços típics nadalencs als baixos de l’Ajuntament.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?