El Grup de Danses Les Moreres de Riola prepara el seu cant de l’AguinaldoArticle previ
Els cants tradicionals de Nadal recorreràn els carrers de SuecaSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El Festival Solidari de Folklore arreplega 1.500 quilos d’aliments

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El Festival Solidari de Folklore arreplega 1.500 quilos d’aliments
Articles relacionats

Informant: Gabinet de Premsa Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana

 

Èxit de públic, de participació i qualitat dels cors però, sobretot, de solidaritat dels que han estat presents en la XVIII edició del Festival de Canço Popular Nadalenca que ha celebrat en el marc del Palau de la Música la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

Els assistents van omplir quasi l’aforament de la sala Iturbi i ells junt amb les empreses col·laboradores han reunit 1.500 quilos d’aliments que distribuirà Creu Roja Espanyola famílies necessitades. El president de la federació, Manuel Camarasa, estava més que satisfet. “Sé segur que molts dels que han aportat estan passant també necessitats però aporten el seu granet d’arena per a ajudar als demés¨

Els cors han respost millor inclús d’allò que s’ha esperat amb la qual cosa el seu esforç i millora ha sigut important i a més la campanya El quilo per als valencians ha resultat un bon èxit. Els valencians som solidaris i quan se’ns demana responem.

Les empreses que es van sumar a la campanya han sigut Cobopa, Videca, El Gran Circ Mundial, El Forn de Pedro i Alvir Espectacles.

Els cors participants han sigut El Cor Popular del Rat Penat, l’Escola Coral Veus i la Coral Polifònica Valentina, de València; la Rondalla-Coral Muntanya de La Sal del Pinós; la Coral Cavatina De l’Escola Coral Veus Ajuntes de Quart de Poblet; la Coral Corporació Musical de La Pobla de Vallbona; la Coral de Moncada, la Nova Coral de L´Unió Musical d´Alaquas i la Rondalla i Grup de Danses de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

L’acte va acabar amb la interpretació a l’uníson de Farà Lluneta, una nadalenca d’Aielo de Rugat.

Camarasa també ha agraït l’assistència en l’acte de la directora territorial de Governació i Justícia, Mercedes Igualada; de la Subdirectora de CulturArts, Inmaculada Tomás i del vicepresident de la Diputació i alcalde de Moncada, Juan José Medina; del regidor del grup socialista en l’Ajuntament de València, Pedro Miguel Sánchez.

No url attribute defined!
Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?