X Premi ForcatArticle previ
Apa, el cant valentSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Presentació del fullet “Els instruments populars valencians” de la UNL. 27 de juny

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Presentació del fullet  “Els instruments populars valencians” de la UNL. 27 de juny

VIA| www.muvaet.es

La Unitat de Normalització Lingüísticaha editat un fullet sobre els instruments populars valencians que presentarà el pròxim dijous 27 a les 19 hores als patis delCentre Cultural la Beneficència i en el que ha colaborat el Museu Valencià d’Etnologia que ha acollit fins al mes de juny l’ exposició “Arriben Bandes”.

Es tracta d’un díptic desplegable que conté els noms dels principals instruments usats en la   rondalla de corda i d’altres complementaris de vent i percussió. La dolçaina i el tabal també tenen el seu apartat específic com és d’esperar.

El fullet completa la primera edició que es va fer fa un parell d’anys dedicat als instruments de banda amb disseny i il·lustracions de Lena Hesse, alumna Erasmus de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. La il·lustradora alemanya en esta ocasió també ha usat la tècnica del ressalt d’alguns elements en obrir el díptic.

A continuació, Fermín Pardo,  realitzarà la conferència «La jota i el cant de l’u a les comarques valencianes».

A l’acte també  participaran  Jorge Cobos, Toni Navarro Violí, Pep Gimeno Botifarra, Àlex Torres, Pere Gumbau, Amparo Rúbio i Maria Pilar Garcia.

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?