“El folklore és cultura en majúscules”: Una reivindicació que farà el Grup de Danses Les Moreres el proper 17 de maig pel seu 10é aniversari, a RiolaArticle previ
Sueca reviurà el proper 24 de maig, amb un nou espectacle de danses, les Carnestoltes de l'any 1864Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Muro acollirà a finals de maig la V Trobada d’Acordió Diatònic

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Muro acollirà a finals de maig la V Trobada d’Acordió Diatònic

Informat per ESCOLA DE MUSICA TRADICIONAL “LA XAFIGÀ” de Muro

Per al dissabte 31 de maig l’Escola de Música Tradiciona “La Xafigà” de Muro ha organitzat a Muro, a la seu de la Xafigà, un Taller d’Acordió Diatònic que serà impartit per Pere Romaní.

Continuant amb la tasca de difusió i educació que esta Escola té com un dels seus objectius dins el món de la música tradicional, aquest taller ofereix l’oportunitat d’enriquir la interpretació, donar-los l’aire adequat per a cada ball, l’acompanyament, els arranjaments dins el grup, etc.

Les sol·licituds d’inscripció es podran fer cridant per telèfon al 966516901, en horari d’oficina (dimecres de 17 a 20h.), o enviant un correu electrònic a escola@laxafiga.com.

Aquest taller forma part de les activitats programades per a la V Trobada d’Acordió Diatònic Vila de Muro, que enguany comptarà amb xerrades, taller de ball, presentació d’una revista, sopar popular, actuacions, etc.

Adjuntem els arxius d’inscripció al Taller i d’informació de la Trobada. També podeu trobar més informació adreçant-vos a.

http://www.laxafiga.com/

 

CARTELL V TROBADA ACORDIÓ DIATÒNIC MURO 2014 Acordió Diatònic

Tríptic Taller Acordió Diatònic

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?