La còfia a la indumentària tradicional valencianaArticle previ
Ha arribat l'hora de restaurar les danses d'OlivaSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Ja hi ha calendari per a l’edició de “Balls al carrer” de 2013 – 2014, on ballen els grups de danses de les comissions falleres de València

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Ja hi ha calendari per a l’edició de “Balls al carrer” de 2013 – 2014, on ballen els grups de danses de les comissions falleres de València

El passat dia 26 de setembre de 2013, els representants dels grups de ball de les comissions de falla de València ciutat acudiren al Saló d’actes de Junta Central Fallera per conéixer la data assignada a cada ú per a la seua actuació en la Plaça de la Mare de Déu, en l’edició 2013 – 2014 dels “Balls al carrer”.

L’assignació de dates es va fer mitjançant sorteig, i podràn ser consultades en la pàgina www.fallas.com i en l’agenda de www.blogdanses.es.

Les actuacions dels 35 grups inscrits tindràn lloc al llarg de dotze diumenges a partir del 20 d’octubre de 2013 fins al mes de febrer de 2014.  L’horari establert per a totes les actuacions dels grups de danses és d’11.30 h. a 13.00 h, segons ens informa Josep Ombuena, delegat de cultura de JCF.

Vora quaranta grups s’han presentat a la convocatòria d’esta important fita cultural que la Delegació de Cultura de JCF organitza des de fa més de quinze anys, amb una resposta cada vegada major del món dansaire que es mou al sí de les falles del cap i casal.

 

També actúen grups infantils i de tabal i dolçaina

No són poques les comissions que han presentat les seues seccions intantils dels grups de dansa i el seu grup de tabal i dolçaina propi, que també tindràn el seu lloc propi a esta edició.

També la colla de tabal i dolçaina de JCF actuarà als primers diumenges de cada mes.

 

Recolzament de l’Ajuntament

L’Ajuntament de València continúa recolzant els “Balls al carrer” amb la instal·lació de equip de sò, cadires i avituallament per als balladors.

Des de fa dos anys esta convocatòria cultural ha retornat, després d’una sola edició al centre comercial “Nuevo Centro”, al seu marc natural de la plaça de la Mare de Déu, però sense l’entaulat que se solia muntar justet davant de la casa vestuari.

Sense dubte una bona ocasió per a gaudir als matins de diumenge del nostre ball, cant i toc tradicional al cap i casal, de mà del món faller.

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?