indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Les danses d’Algemesí

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Les danses d’Algemesí

Detall de l'esdeveniment


danses algemesiD’acord amb la invitació rebuda des dels Festers de Sant Antoni de Pàdua que organitzen la tradicional festa dels actuals carrers de Lluís Vives, Cardenal Cisneros i adjacents, BERCA GRUP DE DANSES D’ALGEMESÍ us fa extensiva aquesta invitació i us anima a participar ballant “les Danses” d’Algemesí el pròxim dijous 13 DE JUNY a l’esmentat carrer de Lluis Vives (antic carrer de Campoamor).

Les Danses seran ballades en finalitzar la Novena, entre les 21:00 i les 21:15 hores, per la qual cosa ens trobarem a l’inici del carrer al voltant de les 21:00 hores tots aquells qui us acomboieu de dansar-les i acostumeu de fer-ho a la Dansada de setembre.

No serà un acte de llarga duració, abans al contrari. Animeu-vos, formeu quadres i acudiu a la cita. No obstant, els membres d’aquesta associació estarem a disposició de completar quadres amb qui calga.

L’antic carrer de Campoamor i la seua festa a sant Antoni de Pàdua és dels tradicionals on s’acostumava de ballar les danses del poble, tal i com ens ho recorda la cançó:

“En el carrer Campoamor hi ha moltes xiques beates que desitgen un fadrí que siga guapo i templat, i que siga ballador “pa” eixir a ballar les danses”

Agafeu castanyetes i “A ballar les danses!”.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?