Calces i còfies que estimen la terra i la tradició. Entrevista amb Macu Garcia, de Article previ
Grup de danses L’Almogàver: 20 anys conreant la tradició a SuecaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

El grup de folklore de la federació participa en la VI trobada d’Albacete

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El grup de folklore de la federació participa en la VI trobada d’Albacete

Informat per Gabinet de Premsa Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

València a 14 de febrer de 2014. El Grup de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, que dirigix José Vicente Romero Forundarena, participarà per primera vegada dissabte que ve, 15 de febrer, en el VI Trobada de Folklore que se celebra a les 20 hores en el Teatre Circ d’Albacete.

El grup ha sigut especialment invitat donada la peculiaritat del mateix per la composició del grup, la pluralitat dels seus components i l’interés general de tots en la unificació de criteris quant a la música i la dansa. Són 34 els components voluntaris membres de grups de dansa d’associacions culturals.

En l’actuació d’Albacete, que durarà 30 minuts, participaran en segon lloc darrere de Coros i Danzas Mancha Verde de Argamasilla de Alba i abans de la Asociación Cultural Danzas Manchegas Magisterio de Albacete.

Nou seran les peces que interpreten: Valencianes d’Albal, Fandango d’Aiora, Bolero de Vila-real, Ball de Reis de Moixent, Copeo d’Ontinyent, Ball de quadre de Benigánim, Jota de Santa Pola, Jota de Banyeres de Mariola i Cant d’Estil.

Este grup va nàixer de la mà del seu president Manuel Camarasa Navalon, per a fomentar l’acostament de tots els col·lectius, unir criteris, respecte de la música, dansa i cançons tradicionals d’Alacant, Castelló i València i crear programes culturals i poder-los oferir als ciutadans, sempre que les actuacions en els seus respectius grups així ho permeten.

Taipei i Ucraïna són dos dels països on ha estat present el Grup de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, i des del 2005 pren part en la Gala del Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional que se celebra cada any a València, interpretant una dansa de cada província de la Comunitat Valenciana. A més, ha participat en les tres edicions de la Gala SONA LA DIPU, en el Teatre Principal de València i al novembre de 2013 va actuar en el Palau de la Música de València en l’homenatge oferit a l’Associació Víctimes del Terrorisme.

Article   0 Comentaris

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

24nov(nov 24)20:30Aldaia: Qué flamenca que sóc20:30 Tama Teatre Auditori d'Aldaia, AV. de la Música, 11, 46960 ALDAIA, Spain

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X