Ja hi ha data per a la Gala de Article previ
La nostra terra dansa a les Verges Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El Barri de Sant Isidre, a València, prepara les seues danses en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El Barri de Sant Isidre, a València, prepara les seues danses en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

Serà el proper dia 21 de setembre quan els veïns de Sant Isidre celebren la seua festa en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, en la que no faltaran les més genuines tradicions valencianes expressades en les danses tradicionals i el cant d’estil, entre d’altres.

Els actes programats s’iniciaran amb un passacarrer a les 18.30 h. des de l’encreuament dels carrers Nicolau Primitiu Gomez Serrano amb Notari Enric Taulet, en el que desfilaran els gegants Isidret i Marieta  -Sant Isidre i la seua esposa Maria de la Cabeza-  al sò de les melodies a dolçaina de la jàquera i la magrana.

En arribar a l’església de Sant Isidre es farà l’ofrena de flors a la Mare de Déu i a continuació la “cantà i guitarrà” de vent i corda, enguany en homentage al “versaor” del barri de Sant Isidre Paco Ortí, faltat fa poc.

I en acabar, cap a les 20.30 h., les danses, encapçalades per veïns del barri, i oberta a la participació de qui vulga unir-se.

Tot un exemple de preservació de les nostres tradicions a este barri de València de passat agrícola i hui del tot integrat en la trama urbana del cap i casal.

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?