Exposició d'indumentària tradicional de la Dansa de CastallaArticle previ
Milers de persones assistiren a les Danses del 9 d'octubre a ValènciaSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

Benifaió; el primer poble en rebre a Pep “Botifarra” després de la seua Distinció al Mèrit Cultural

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Benifaió; el primer poble en rebre a Pep “Botifarra” després de la seua Distinció al Mèrit Cultural

El cantaor Pep Gimeno Botifarra i el músic i cantant Miquel Gil actuaren el passat diendres dia 4 al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió, fent gaudir al públic amb el seu espectacle Nus, on estos dos referents de la cultura tradicional valenciana feren un repàs a les diverses vares i estils que hi trobem dins la nostra música tradicional.

Cap a la finalització de l’acte Miquel Gil informà al públic la Distinció al Mèrit Cultural obtés per Pep Botifarra, i que la Generalitat Valenciana havia anunciat a penes fea unes hores.

D’eixe mode, el públic de la població de la Ribera fou un dels primers en ovacionar al cantaor de Xàtiva per l’obtenció d’esta distinció que la Generalitat atorga cada any en la festivitat del 9 d’octubre.

 

Alguna cosa està canviant

Van ser tots tots els grups polítics de Xàtiva els que de manera unànim van proposar al seu dia l’atorgament d’esta distinció.

Visiblement emocionat, Miquel Gil comentà que el reconeixement de la Generalitat a la música tradiconal valenciana personificada en la figura de Pep Botifarra demostrava que “alguna cosa estava canviant a la visió dels nostres governants sobre estos temes”.

Amb l’agraiment de les paraules, amb l’homenatge del públic, i amb la senzillesa que caracteritza el cantant de la Costera, el concert conclogué amb el Romanç de Maria la Xapa, i amb fotografies amb les autoritats municipals presents.

 

 

Article   0 Comentaris

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

24nov(nov 24)20:30Aldaia: Qué flamenca que sóc20:30 Tama Teatre Auditori d'Aldaia, AV. de la Música, 11, 46960 ALDAIA, Spain

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X