Exposició d'indumentària tradicional de la Dansa de CastallaArticle previ
Milers de persones assistiren a les Danses del 9 d'octubre a ValènciaSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Benifaió; el primer poble en rebre a Pep “Botifarra” després de la seua Distinció al Mèrit Cultural

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Benifaió; el primer poble en rebre a Pep “Botifarra” després de la seua Distinció al Mèrit Cultural

El cantaor Pep Gimeno Botifarra i el músic i cantant Miquel Gil actuaren el passat diendres dia 4 al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió, fent gaudir al públic amb el seu espectacle Nus, on estos dos referents de la cultura tradicional valenciana feren un repàs a les diverses vares i estils que hi trobem dins la nostra música tradicional.

Cap a la finalització de l’acte Miquel Gil informà al públic la Distinció al Mèrit Cultural obtés per Pep Botifarra, i que la Generalitat Valenciana havia anunciat a penes fea unes hores.

D’eixe mode, el públic de la població de la Ribera fou un dels primers en ovacionar al cantaor de Xàtiva per l’obtenció d’esta distinció que la Generalitat atorga cada any en la festivitat del 9 d’octubre.

 

Alguna cosa està canviant

Van ser tots tots els grups polítics de Xàtiva els que de manera unànim van proposar al seu dia l’atorgament d’esta distinció.

Visiblement emocionat, Miquel Gil comentà que el reconeixement de la Generalitat a la música tradiconal valenciana personificada en la figura de Pep Botifarra demostrava que “alguna cosa estava canviant a la visió dels nostres governants sobre estos temes”.

Amb l’agraiment de les paraules, amb l’homenatge del públic, i amb la senzillesa que caracteritza el cantant de la Costera, el concert conclogué amb el Romanç de Maria la Xapa, i amb fotografies amb les autoritats municipals presents.

 

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?