16/10/2011_ HOMENATGE ALS CANTAORS DE BÉTERA (CAMP DE  TÚRIA)Article previ
9/10/2011_ DANSES A TORREBLANCA (LA PLANA ALTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

8/10/2011_ Iª MOSTRA DE FOLKLORE A XÀTIVA (LA COSTERA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Escola Danses de Xàtiva informa:

Dissabte, 8 / octubre de 19:00 – 20:30

Lloc Gran Teatre
l’Avinguda de Selgas
Xàtiva

Octubre de 2011 desitgem que siga el punt de partida d’aquesta il•lusió. La Iª MOSTRA DE FOLKLORE – arrelats2011 – Aprofitant la festivitat valenciana del 9 d’octubre, aquest any volem iniciar-nos amb la participació del Grup de Valladolid anomenat “El Guindo” de Renedo d’Esgueva, que compartiria escenari amb l’Escola de Danses de Xàtiva, tal i com ho va fer el nostre col•lectiu a la seva població el passat 26 d’agost de 2011.

www.escoladedansesxativa.com

contingut de la mostra
____________________________________________

Les tradicions populars són els arrels de la societat actual, però de vegades resulten molt desconegudes per a les generacions de joves de hui. Per això considerem necessari dur a terme una mostra que, encara que per a 2011 per qüestions d’urgència de temps sols recull ball i cant populars, preveu tindre en el futur una pinzellada d’altres especialitats tradicionals que poden esdevenir interessants per a l’ensenyament a la joventut dels arrels dels pobles.

Pretenem que la arrelats siga un punt de referència principalment en les següents vessants:

– Balls i danses tradicionals.
– Músiques i cants populars.
– Oficis artesans en desús.
– Música folk.

Les Regidories de Cultura i Gran Teatre representades per Na Maria José Pla Casanova i En Ramon Vila Gisbert, respectivament han considerat que la millor ubicació possible per a la realització de la 1ª Edició de la Mostra siga el Gran Teatre de Xàtiva, donat que la seva situació privilegiada en l’Avinguda de Selgas centre d’esplai de la població que donarà a aquest esdeveniment el sentit de recuperació i valoració dels arrels autòctons, una pretensió que figura entre les finalitats principals d’aquesta trobada que pretén ser anual.Mostra’n més…

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?