30/09/2011_ CONCERT DE JOSEP APARICIO Article previ
8/10/2011_ Iª MOSTRA DE FOLKLORE A XÀTIVA (LA COSTERA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

16/10/2011_ HOMENATGE ALS CANTAORS DE BÉTERA (CAMP DE TÚRIA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Javier Benedito Casanoves informa:

Hora diumenge, 16 / octubre · 10:00 – 14:00 a l’Auditori de la Casa de la Cultura Bétera (Valencia)

El proxim diumenge 16 d’octubre a les 11:00 del matí a l’auditori de la casa de la cultura de Bétera, es fará un homenatge als cantaors d’aquest poble: el Xiquet de Bétera i el Sardinet de Bétera. També es nomenarán com a associats d’honor a Pilareta (cantadora), Joaquín Solsona (músic de corda),Melitón (dolçainer) i Pepita i Carmen Sebastián (balladores de valencianes).

Es presentará la 2ª edició del llibre ”Materials per a un…a antología del cant valencià”. En el acte intervendrán més de 32 persones al escenari tant entre cantaors,ballaors,versaors,musics, etc. El acte començará amb la inaguració del Museu de la dolçaina i cant valencià de Bétera, a les coves de Mallorca (carrer Terres Blanques) a les 10:00h. del matí i en pasacarrer de dolçaines i tabals acudirem tots junts a l’auditori on començará a les 11:00 l’acte institucional.

Entre les persones que actuarán serán: Marisé de Montolivet,Pilareta, Victorieta, Milio del Puig,Xavier de Bétera, Isabel de Quart,Julieta, Naiet de Bétera,Rampe de Bétera,el faixero de Bétera,Lourdes de Bétera,Mª José de Castellar,Paquita la de Pedralvi,Jonathan i Christian de l’Alcudia,Viçantica la de Meliana, el ratllat,el xiquet de dengue,Jorge de Foios, Vicent de Rosa,Voro de Paterna, Paco de Faura,Colla Xe que Burrà, Balladors del Quadro de Ball de la Ribera del Xuquer,musica de corda i vent de Bétera i Valencia i molts més. Vos esperem el día 16 d’octubre a Bétera!!!! NO FALTEU!!!

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?