26/05/2012_DANSA A XERACO (LA SAFOR)Article previ
26/05/2012_DANSÀ AL BARRI DE PATRAIX EN VALENCIA (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

XVI CANT AL RAS A MASSALFASSAR (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Data:
Dissabte, 19 Maig, 2012 – 17:30

Com sabeu, cada tercer dissabte de maig la Colla de Dimonis de Massalfassar i l’Associació Cultural Tradició i Música, Tramús, organitzem el Cant al Ras, trobada de cant rural dedicada als repertoris de la tradició musical valenciana que celebra la seua setzena edició.

Enguany s’escaurà, per tant, el dissabte 19 de maig, i no cal dir que, com cada any, esteu convidats a participar-hi si us ve de gust.

El protocol no ha canviat en aquestos setze anys de convocatòria: sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ens ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i un ordre d’intervencions establert sobre la marxa.

Cantadors:
Un any més hem de limitar a un màxim de tres el nombre de peces interpretades per cada participant, per a que la cantada no s’allargue més enllà del que la prudència aconsella. (Quantitat que l’organització podríem retallar a dos en funció del nombre de participants). Després sempre hi haurà temps de continuar la cantada a peu d’escenari i ací no hi ha més límit que els que ens concedesca l’autoritat competent.
Si voleu participar com a cantadors, podeu inscriure’s al telèfon 686 35 42 44 o a aquest mateix correu.

Públic:
Si voleu reservar places de sopar per a public, el telèfon de contacte és 601 24 27 64 (Oriol). Heu de fer la reserva abans del proper dilluns 14 de maig.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?