La Federació de Fogueres hace coincidir la 'Dansà' con el Pregón el 14 de junioArticle previ
Las PolcasSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

PercuFest 2013

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
PercuFest 2013
L’Ajuntament, la Societat Musical La Lira Fontiguerense i la seua Escola de Música La Lira Fontina de La Font de la Figuera, conjuntament amb la gestió tècnica i artística de la productora valenciana PercuFest Productions, organitzen l’acció formativa PercuFest 2013, que constitueix tota una experiència i dinàmica pedagògica de formació extracurricular pionera i singular.
Aquest curs intensiu d’estiu està programat exclusivament per a un alumnat dinàmic i motivat per l’estudi de l’apassionant món de la percussió, que es propose descobrir, explorar i viure els més diversos aspectes, tipus, estils i diferents pràctiques instrumentals.

Durant PercuFest 2013 s’imparteixen classes col·lectives, classes magistrals, workshops, pràctica de dinàmiques de música de cambra, drum clínics… en sessions de matí i vesprada. Es reforçen i amplien els continguts de la formació bàsica de percussió (tècnica i interpretació) d’acord amb els diferents nivells dels inscrits. S’explora la tècnica i pràctica tant dels instruments de percussió clàssica com els ètnics, tradicionals i la bateria, a través dels coneixements adquirits en les classes diàries i en les classes magistrals. S’explora el llenguatge de la improvisació i la pràctica de la música de cambra per a percussió.

Els límits d’edat de l’alumnat queden establits de 12 a 24 anys, tots dos inclusivament, encara que excepcionalment i prèvia consulta, l’organització es reserva la decisió d’acceptar una mínima porció excepcional d’alumnat que puga excedir els marges citats.
L’alumnat, que per a pernoctar s’agrupa per edat i sexe, s’allotja en les instal·lacions i aules condicionades ex profeso del C.E.I.P. Mare de Déu dels Xics, gestionat per PercuFest Productions, i disposant de monitors en règim de 24 hores. El menjador per a la manutenció de l’alumnat se situa en unes instal·lacions condicionades molt properes a les dependències de l’esmentat col·legi i estarà atès en tot moment per personal especialitzat. L’esmorzar i el berenar es proporciona en la ubicació on es trobe l’alumnat depenent d’activitats, classes o assajos.
L’import de la matrícula anticipada per la totalitat de conceptes que es detallen és de 350 € si el alumne es matricula abans del 20 de juny. A partir d’aquesta data el preu de la matrícula ordinària ascendeix a 450 €. Per a membres de la mateixa unitat familiar, bé siguen germans, cosins o nebots, la matrícula és de 325 € cadascun. S’inclouen dins d’aquest preu de matricula la docència i activitats de percussió, concerts, sessions de grup i classes magistrals, l’allotjament en les instal·lacions condicionades, atenció contínua 24 hores a càrrec de monitors titulats i qualificats, assegurances de responsabilitat civil obligatòria i d’accidents, manutenció en règim de pensió completa, ús d’instal·lacions esportives (pistes d’esports, piscina…), dinàmiques extraescolars amb monitors especialitzats, assistència sanitària i una samarreta commemorativa PercuFest. Si es prescindeix d’allotjament i manutenció l’import de la matrícula és de 250 €.
El professorat d’aquesta edició està format per Marinus Komst, Éric Sammut, Sergey Saprychev, El Hadji Elash Massaly, Iñaki Martín, Antonio Domingo, Rafa Navarro, Migue Hernández, Enric Pizá, Pino Rovereto, Mariano Steimberg, Manolo Cascales, Aarón Cristófol i Hilari Josep Marí Cabo.
Paral·lelament al curs, se celebra al llarg de totes les nits el Festival de Concerts PercuFest 2013 a la Sala D. Jaime Belda del Teatre Juan de Juanes de La Font de la Figuera, i que comptará aquest any amb la presència de PerKuKen! PercuFest Percussion Group, la Banda Simfònica de la Societat Musical La Lira Fontfiguerense, el Grup de Percussió del Conservatori Professional de Música d’Utiel, As de Luz, Fussion Percussion Duo, Éric Sammut & Friends, i el concert de clausura protagonitzat pels alumnes i professors del PercuFest 2013.
Més informació i butlletí d’inscripció ací.
Article   0 Comentaris

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

24nov(nov 24)20:30Aldaia: Qué flamenca que sóc20:30 Tama Teatre Auditori d'Aldaia, AV. de la Música, 11, 46960 ALDAIA, Spain

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X