Aldaia canta les albaes al Crist dels NecessitatsArticle previ
Sorolla: nueva propuesta artística para el Ballet Nacional de EspañaSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Les músiques i balls del 18é Festacarrer omplin de cultura popular els carrers d’Ondara

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Les músiques i balls del 18é Festacarrer omplin de cultura popular els carrers d’Ondara

VIA| lamarinaplaza.com

Tot i comptant amb l’agradívol avantatge d’un excel.lent oratge, la XVIII edició del Festacarrer d’Ondara ha tornat a dur-nos l’encant i la màgia del millor folklore de les nostres terres. Cal subratllar, per una altra part, que els diferents actes s’han ubicat, tal com les dues últimes edicions, a la Plaça del Centre Social.

Respecte al programa del festival, aquest arrancà la vesprada de dissabte amb el taller de balls tradicionals i la posterior cercavila -20:30 hores- de la Colla de dolçaines i tabals d’Ondara, la qual precedí al tradicional sopar d’Ocell; una vetlada que aconseguí reunir un any més als socis i simpatitzants del col.lectiu cultural que encapçala la trobada, a més d’una ressenyable presència de membres d’entitats i associacions tant locals com comarcals. A continuació, tingué lloc el concert d’Els Laietans, una trencadora agrupació catalana que delectà als oients amb versions de grans èxits de la música pop actual però en versió grallera. Les cançons de la jove i guardonada agrupació suposaren un aperitiu per a la dansà popular que envaí els carrers prop de la mitjanit per a així recrear l’atmosfera adequada al ball que conduïren després els membres de l’agrupació Notes Soltes, grans amics del Festacarrer i coneguts per haver xafat l’escenari del festival en nombroses ocasions.

Amb els últims balls i interpretacions d’aquest veterà grup valencià, es posà fi a la programació d’enguany, la qual ha posat de manifest la bona salut d’un festival impertorbable que manté cada any el número d’adeptes i fidels assistents malgrat la manca de suport institucional, la qual cosa implica una notòria injecció d’entusiasme per encarar les pròximes edicions del festival.

Des de l’Associació Cultural Ocell, doncs, s’agraeix el suport i assistència de tots els amants de la cultura popular que han tornat a Ondara per gaudir de les músiques i balls que millor palesen la riquesa del nostre folklore. I és que la millor manera de reivindicar el nostre folk és, com no podia ser d’altra manera, gaudint-lo.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?