indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

XIV Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
XIV Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional

Detall de l'esdeveniment

El esdeveniment acaba el 28 agost 2013


Descarrega ací el programa

cartel web1El certamen té l’objectiu de divulgar la dansa tradicional dels països que visiten terres valencianes per a mantindre i potenciar eixa part de la història que protegix el passat, fomenta el present i construïx el futur.


Cinc grups folklòrics participen este any en el certamen. Els col·lectius són: Grup Folklòric Sol Argentí d’Argentina; Companyia Barines Danses de Veneçuela; Great River art Group de Taiwan; “Mladost” de Sèrbia; Ballet Kassuomaye de Dalifort de Senegal, i el Grup de la Federació compost per membres de distintes associacions federades.

Les poblacions, a més del municipi benissero, on tindrà lloc són Beniarjó, Ayora, Utiel, Alfara del Patriarca, Moncada, Cullera, Quartell, Barx, El Perello, Llombai, Cullera i Xàtiva, de València, i Pilar de l’Horadada, Alacant, La Vilajoyosa, El Campello, Xàbia i Calp, en terres alacantines.

La XIV edició compta amb la col·laboració de Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, a través de Terra i Mar; de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana; de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València i de la firma Amstel.

El president de la federació, Manuel Camarasa, ha afirmat respecte al festival que ¨en l’estiu nostres pobles i els seus carrers s’omplin de festa, música i art cultural i tradició i en eixe context organitzem el certamen ja que forma part, en molts casos, de les pròpies festes patronals coneixent els seus veïns la riquesa cultural d’altres països i estos la nostra. És un intercanvi de cultures però on radica un fet important: Que ells es convertixen en ambaixadors de la nostra terra quan tornen als seus països d’origen ¨

El festival començarà dimecres que ve 14 d’agost a Alacant, amb la participació del Great River art Group, de Taiwan, i acabarà el 28 en el municipi de Beniarjó amb la Companyia Barines Danses de Veneçuela.

L’actuació més important serà la gala del festival que tindrà lloc el 22 d’agost, a les 22:30h, en la plaça de la Mare de Déu de València amb l’actuació de tots els grups i països participants i el de la F.F.C.V. que representarà a la Comunitat Valenciana i Espanya 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?