indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Xàtiva: Danses al carrer de Sant Pere

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Detall de l'esdeveniment


ELS ACTES PEL 35 ANIVERSARI DE L’ESCOLA DE DANSES DE XÀTIVA NO S’ATUREN

Com no pot ser d’un altra manera aquest mes de novembre també gaudeix d’un acte en commemoració dels 35 anys d’Escola i una vegada més el carrer és el protagonista.

El proper diumenge, dia 17, tindrà lloc una dansà al tradicional barri de Sant Pere, al carrer Puig, a les 12:00h, i a continuació una estona de festa i sarau a la mateixa plaça Sant Pere.

L’Escola de Danses de Xàtiva, a més dels actes ja tradicionals, ha posat, aquest any, gran interès en celebrar actes especials als carrers de Xàtiva en diverses ocasions i en diferents barris: les folies al carrer Sant Francesc i Botigues, el recorregut dansat per les falles, l’aplec de danses al jardí de la Pau, la dansà al carrer Blanc, Arrelats amb els seus concerts a la plaça Sant Francesc….i, ara al carrer Puig. Què pensarà pel mes de desembre?

Com sempre, convidem a tots a unir-se a la festa, als que saben ballar a participar de la dansà i del sarau i als que no en saben encara a alegrar-se i gaudir d’un dia de celebració en un estret i bonic carrer de la Xàtiva de sempre on la dolçaina, el tabal i les postisses ressonaran d’una manera especial

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?