indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

València: Presentació dels disc “AL TOC DE SAMARUC”

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
València: Presentació dels disc “AL TOC DE SAMARUC”

Detall de l'esdeveniment


“Rondalla Samaruc tenim l’orgull de presentar el nostre pròxim disc: ” AL TOC DE SAMARUC “.


Han passat cinc anys des del nostre primer CD ” SAMARUC TOCA, CANTA I BALLA ” i amb este nou treball que ara presentem, pretenem siga la continuïtat de l’anterior, quant a la nostra filosofia d’entendre el nostre folklore autòcton.
” AL TOC DE SAMARUC “, manté l’esperit de recuperar peces de les tres províncies de les nostres terres, però, al mateix temps, afegim altres cançons que, recuperades amb anterioritat per grans il·lustres del nostre folklore, eren cants a l’aire i hem afegit els nostres arreglaments o hem posat música a melodies que nos van ser cantades en el seu moment per familiars o amics. D’altra banda, este nou CD, hem volgut que fóra un homenatge a les nostres famílies que, moltes vegades, patixen la nostra exagerada afició pel que participen amb nosaltres com són el nostre Samaruquers més xicotets i les nostres dones. 

Esperem que siga del vostre grat i vos esperem el pròxim 28 de Novembre de 2014 en La Sala d’Actes de la Delegació Territorial de l’ONCE en la ciutat de València.

disc_samaruc

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?