indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

València: I Desfilada d’Indumentària Valenciana Masculina

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
València: I Desfilada d’Indumentària Valenciana Masculina

Detall de l'esdeveniment


L’Ateneu Mercantil de València obri les seues portes al món de la indumentària masculina de la mà de huit de les firmes més importants de la nostra Comunitat.

El dissabte, 15 de febrer, a les 20:00 hores i en la planta sexta de l’Ateneu Mercantil de València, la Falla Plaça del Mercat Central organitza la primera Desfilada d’Indumentària Valenciana exclusivament masculina.

Firmes d’indumentària com Carlos Salvador,Cosas Cucas, L’u i dos, Ernesto De Sostoa, Albaes, Flor de Cotó, Marian Indumentaria i Aguas de Marzo, ens oferiran una desfilada on podrem apreciar l’elegància de la tradició valenciana en la indumentària masculina.

En la desfilada es destacarà de forma especial els complements utilitzats en la indumentària masculina. Els mocadors, les diverses formes de col·locar-se’ls en el cap, els diferents barrets valencians, sabates i espardenyes, cinturons, rellotges, etc. Tots ells seran els invitats estrela d’uns models de primer nivell que lluiran les millors gales en saragüells o torrentís, confeccionats amb les millors sedes i cotons de la nostra terra.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?