indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

València – Benimaclet: Dolçaines, Muixerangues i Danses a la XXVII Arribada del Moro Maclet. Carnestoltes de Benimaclet

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
València – Benimaclet: Dolçaines, Muixerangues i Danses a la XXVII Arribada del Moro Maclet. Carnestoltes de Benimaclet

Detall de l'esdeveniment

El esdeveniment acaba el 28 febrer 2015


XXVII ARRIBADA DEL MORO MACLET
CARNESTOLTES A BENIMACLET
27 i 28 DE FEBRER DE 2015

27 de febrer

A les17.00 h Concentració a l’escola pública Pare català per eixir tots junts cap a la festa infantil amb xocolatada i el taller de la Muixeranga de València a la seu de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet. 

A les 21, 30 h Sopar de Comares a la seu de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet. Confirmeu l’assistència. 

 

28 de febrer

17.00 h Trobada de Colles de dolçaina i tabal – Benimaclet 2015. Trobada de diferents colles de dolçainers i tabaleters d´arreu del país amb el lema ” Sense dolçaina i tabal no hi ha revolució.” 25 anys de la colla de dolçainers i tabaleters Estrela Roja de Benimaclet Abans que comence el passacarrers tots els dolçainers i tabaleters interpretaran la muixeranga en memòria de la nostra estimada Mercè.

19.00 h Eixida de la cercavila des del local de l´Assemblea, amb el Tirant, el Moro Maclet, Cleta, l‘Ajuntament Carnestoltenc,Teatre Lliure de Benimaclet, filades de moros, “Muixeranga de València”, colles de dolçainers i tabaleters, el grup de danses “ l‘Esvaraeta de Benimaclet“ i la participació de la gent disfressada del barri.

20.00 h Encontre i ball del Tirant amb el Moro Maclet, i els Dimonis de Benimaclet (cruïlla de Baró de Sant Petrillo amb Leonor Jovani).

20.30 h Proclamació de la independència del Califat de Benimaclet a la seu de l´Assemblea de Veïns a càrrec d´una personalitat destacada del nostre país.

21.30 h Sopar CARNESTOLTES 2015

ORGANITZA: Assemblea de Veïns de Benimaclet. Colla de dolçaina i tabal “Estrela Roja” de Benimaclet Colla de dimonis de Benimaclet COL.LABORA:Benimaclet Viu

carnestoltes_benimaclet

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?