indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

València: 1238. Crònica d’un somni

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
València: 1238. Crònica d’un somni

Detall de l'esdeveniment

El esdeveniment acaba el 25 abril 2015


Tret de http://elcudol.blogspot.com.es/
S’aproxima l’estrena de l’últim espectacle d’Antoni de la Asunción i Andrés, 1238. Crònica d’un somni, poema musical per a dolçaines, percussió, metalls, narrador i cor, al voltant la vida i llegenda de Jaume I, i que l’Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol interpretarem amb la col·laboració de la Coral de Patraix i de Manel Ferrer i Valls com a narrador els dies 24 i 25 d’abril al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València. 

La representació del divendres 24 serà a les 22.00 mentre que la del dissabte 25 ho serà a les 19.00, i tota la recaptació es dedicarà a Espacios de Paz, projecte amb el qual els Salesians estan recaptant fons per a col·laborar i ajudar als habitants de Bangui, capital de la República Centreafricana. En els pròxims dies publicarem complida informació sobre aquesta acció solidària a la que el Cudol vol dedicar part del seu treball.

Les invitacions són numerades i poden retirar-se amb antelació aportant un donatiu de 4 € destinat al citat projecte solidari acudint a la porteria del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat situada en l’avinguda Primado Reig nº2 de València, o bé reservar-les posant-se en contacte amb qualsevol membre del Grup el Cudol o del seu director Antoni de la Asunción i Andrés:

Telèfon: 639289536
També es podran adquirir els dies d’estrena en la mateixa porta del teatre, encara que amb l’expectació que s’està generant no podem garantir que no s’hagen esgotat en aqueix moment.

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?