indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Teulada: Cantada a la fresca

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Detall de l'esdeveniment


La Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, donat l’èxit de les anteriors edicions, vol continuar impulsant la “Cantada a la fresca” i difonent el gust per cantar a la manera tradicional valenciana per tal de promocionar, divulgar i salvaguardar una manifestació del patrimoni cultural immaterial que s’ha vist progressivament arraconada i a punt de desaparèixer.

Hem organitzat, per a la nit del dissabte 21 de setembre, la “Cantada a la fresca – 2013”, la qual volem es convertisca, un any més, en un dels encontres anuals de les persones que tenen gust pel cant valencià en qualsevol dels seus pals i modalitats, una cantada oberta a totes les persones que encara coneixen i canten les nostre cançons d’arrel tradicional.

Programa de la “Cantada a la fresca – 2013”

Lloc de celebració:

Plaça de l’Església de Teulada (en cas d’inclemència meteorològica la “Cantada a la Fresca” es celebrarà al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Teulada)

Horaris:

A les 21.00: recepció de les persones que participen en la “Cantada a la Fresca – 2013”. Confirmació de la inscripció i lliurament de tiquets d’invitació per al sopar a la plaça.

A les 21.30: sopar a la fresca. Hi haurà taules i cadires muntades a la plaça per al sopar de les persones cantadores, acompanyants i públic en general, dins l’ambient de la festa (sopar a preu popular per a acompanyants i públic).

A les 23.00: “Cantada a la Fresca – 2013”.

Inscripcions:

Per correu electrònic: xirimitersdeteulada@yahoo.es

Informació telefònica:

mòbils: 620 614 045 / 659 537 299

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?