indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Tavernes de Valldigna: VI Dansada popular i Sarau

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Tavernes de Valldigna: VI Dansada popular i Sarau

Detall de l'esdeveniment


Com cada any, quan s’acosten aquestes dates, tenim l’honor de convidar-vos a la nostra Dansada Popular que venim celebrant des de fa ja 6 anys.

Allò que va començar sent una bona idea per als balladors del nostre grup, s’ha convertit ja pràcticament en una cita obligada per als nostres convidats, qui any rere any, ens recolzen amb aquest projecte i fan que la participació siga cada any més gran.

Enguany, tenim el plaer de convidar-vos, el proper dia 31 de Maig, a la nostra Dansada. El punt de trobada serà al Carrer Lepant, 45, front a la Casa de la Cultura, a les 18:30. Des d’allí, eixirem en cercavila fins el Carrer Major, des d’on s’obrirà la Dansada, i anirem ballant fins la Plaça Major.

En acabar, tornarem tots junts fins la Casa de la Cultura on ens espera un vi d’honor per reposar forces i preparar-nos per passar-ho bé al nostre Sarau. Enguany serà la Rondalla del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes l’encarregada d’amenitzar la vetlada amb tot tipus de cants i balls.

Esperem que no falteu a la nostra cita. I recordeu posar-vos en contacte amb nosaltres per confirmar assistència i participants de cada grup a aquest telèfon:

619323031 (Vero)

Ens vegem prompte!!!

AGENDA_DANSES_TAVERNES

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?