indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Riola: Danses

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Riola: Danses

Detall de l'esdeveniment


Informat per Vic Bar

Des del grup de Danses Les Moreres us convidem a ballar amb nosaltres les Danses de Riola dissabte 2 d’agost a les 20’30h. Ens trobarem a les 20h davant de l’Ajuntament des d’on anirem en cercavila fins a la Plaça de l’Església on començaran les danses. En acabar farem uns ballets i ens refrescarem amb la picadeta. I després de refrescar, a continuar ballant! Hi haurà a la vostra disposició un local per canviar-vos de roba.

Les nostres danses són danses planeres a l’estil de la Ribera, de mudances fixes (creuament en diagonal, mitja diagonal, quadre i pinya), intercalades de cada dos per un passeig.

Si voleu aprendre-les, farem un taller dijous 31 de juliol a les 19:30 a la Plaça de la Constitució; o, si us resulta més còmode, trobareu un enllaç més avall d’unes gravacions de les nostres danses.

Gràcies a totes i tots vosaltres per ajudar-nos a recuperar i mantenir les nostres tradicions. Us preguem que confirmeu l’assistència en aquest esdeveniment o bé als telèfons següents: 686126192 / 961703671 (Enri), 684216456 / 961706063 (Toni i Feli).

“A ballar les danses al carrer Major, una coca fina “p’al” senyor rector”

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?