indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Oliva: Presentació del llibre “La veu de la memòria” amb concert de Pep Gimeno “Botifarra”

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Oliva: Presentació del llibre “La veu de la memòria” amb concert de Pep Gimeno “Botifarra”

Detall de l'esdeveniment


Font:  LA VEU

La Regidoria de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha programat per al proper dijous 18 de desembre, a les 20 h, al Centre Polivalent, la presentació del llibre ‘La veu de la memòria’, biografia del cantant Pep Gimeno ‘Botifarra’ escrita per Antoni Martínez Revert. A la presentació pròpiament dita seguirà un concert del mateix cantant, amb una duració aproximada d’una hora. Finalment, tindrà lloc la dedicatòria personal d’exemplars a totes aquelles persones que hagen adquirit el llibre.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ és el darrer fenomen de la cançó valenciana, i la seua carrera s’ha llançat meteòricament els últims anys, gràcies a una llarga sèrie de concerts en terres valencianes i també en l’exterior, i a unes referències discogràfiques que han assolit vendes consistents. En l’acte d’Oliva, ‘Botifarra’ inclourà algunes sorpreses en una ciutat on els seus recitals han significat sempre un èxit de públic.

‘La veu de la memòria’, que repassa la vida de l’artista des dels seus primers pasos en el món de la música fins a l’èxit de crítica i públic aconseguit, s’acompanya d’un CD amb les seues millors interpretacions i dos cançons inèdites. L’entrada a l’acte és lliure.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?