indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Alcúdia: Tallers i Danses a Sant Antoni

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
L’Alcúdia: Tallers i Danses a Sant Antoni

Detall de l'esdeveniment

El esdeveniment acaba el 17 gener 2015


Informat per Vic Bar

Text de El Bolero, grup de danses de l’Alcúdia

Des de fa molts anys, El Bolero, grup de danses de l’Alcúdia., organitza Les Danses de la festa de Sant Antoni.
A la festa s’han afegit, amb el temps, els amics de la colla dels Dimonis Enroscats, que fan un correfoc. També és costum acabar la festa amb un ball de bureo o sarau, és a dir, fer festa amb la nostra música tradicional.
Com vam introduïr l’any passat, mantindrem l’estructura i tipologia del ball de Les Danses que més s’aproxima a allò que s’ha conservat a la nostra comarca. Així les Danses es composaran d’una jàquera que ballaran els caps de dansa, unes danses amb dansa plana amb les que es poden fer les evolucions i passades tradicionals i un fandanguet valsejat. Les músiques que acompanyen cada part de les danses són tradicionals arreplegades al nostre voltant, concretament a Guadassuar i Carlet, i com no, al nostre poble, l’Alcúdia.
A més a més ara el ball resulta molt mes fàcil i popular, per la qual cosa convidem a qui vulga a que s’anime a ballar.

Per tal de poder aprendre aquestes senzilles danses farem un TALLER els dies:
13/01/2015 (dimarts) i el 15/01/2015 (dijous). Hora: 20:30, a la casa de la cultura de l’Alcúdia.

El dissabte dia 17 de gener, l’acte començarà a les 19:00 amb el Correfoc, i seguirà a les 19:30 amb les danses que començaran a la Plaça del País Valencià.
Si vos abellix vestir-vos a la manera tradicional valenciana, recordeu que podreu canviar-vos a partir de les 18:30, a la Casa de la Solera, al mateix carrer de Sant Antoni on es fan les Danses.

Per a més informació telefonar a: 670036943 (El Bolero-Ivan Martínez) i 962540257 (Clara Millo Òptics). I també ens trobareu a la pàgina de facebook del grup.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?