indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El Carme – València: Danses a Sant Vicent Ferrer a l’Altar del Carme

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El Carme – València: Danses a Sant Vicent Ferrer a l’Altar del Carme

Detall de l'esdeveniment


La Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana participarà el 23 d’abril, a les 21,30 hores en la ” dansà ” en honor a Sant Vicent Ferrer que l’Altar d’El Carmen organitza dins dels actes en honor al patró de la ciutat i Regne de València.

Una trentena de parelles, entre components de la federació i voluntaris formaran la comitiva que partirà de la plaça de Portal Nou i recorrerà el carrer Salvador Giner, Museu, plaça del Carme a la parròquia de la Santa Cruz, on s’entonaran els gojos al sant.

Els dansaires ballaran distints balls. La ” dansà ” forma part del trasllat de les imatges de Sant Vicent Ferrer que arribaran fins al barri d’El Carmen procedents dels domicilis del clavari major, José Manuel Romeu, i de la clavariesa infanti, Covadonga Maria Corder.

El president de la federació, Manuel Camarasa, ha recordat que l’acte és un dels quals el col·lectiu participa com a col·laboració a la potenciació de les festivitats del barri d’El Carmen, un dels barris més castissos de la ciutat de València els carrers estretes i amagatalls del qual donen peu a una major solemnitat i lluïment dels actos” La federació també col·labora i participa en la ” dansà” que la Confraria de la Mare de Déu del Carme del barri d’El Carmen organitza coincidint amb les seues festes patronals en el mes de juliol i un dels seus responsables és qui guia i ensenya a les talls d’honor i a les Falleres Majors de València per a la ” dansà” a la Mare de Déu dels Desemparats.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?