indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Cullera: Festival de Danses

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Cullera: Festival de Danses

Detall de l'esdeveniment


El pròxim diumenge 19 d’abril, l’escola de danses COLLA PAS PLA celebrarà el seu ja tradicional Festival de danses. Enguany, com a novetat hem volgut separar els dos grans grups que hi ha a l’escola, xiquets i majors, i dedicar el matí per als més menuts i la vesprada per al grup adult de l’escola.
El I FESTIVAL DE DANSES INFANTIL COLLA PAS PLA CIUTAT DE CULLERA tindrà lloc als jardins del Mercat Municipal a partir de les 12 hores i ens acompanyarà el grup de danses el SEGRENY d’Albalat de la Ribera i el grup de danses L’ALTUR de Corbera.
A partir de les 17 hores des de la plaça d’Espanya, tindrà lloc el III FESTIVAL DE DANSES COLLA PAS PLA CIUTAT DE CULLERA. Allí, es presentarà als dos grups que enguany ens acompanyen; el grup de danses CANYAMARS de Canals i el grup de danses LES MORERES de Riola. Després tots junts ens desplaçarem fins als jardins del Mercat Municipal on tindrà lloc la mostra de balls populars.
Esperen la vostra participació per passar un dia el més entretingut possible a ritme de cants i valls populars valencians, per gaudir tan si li agraden els balls populars com si no.
cullera_tv_PASPLA2
Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?