indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Castelló: XV Trobada de Bèsties de Foc.

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Castelló: XV Trobada de Bèsties de Foc.

Detall de l'esdeveniment


Els participants en aquesta edició són: la percussió dels Dimonis de Montblanc, els Dolçainers i tabaleters del Grau de Castelló, els gegants d’Alcanar, Benicarló i Benicàssim; els castellers  de Torredembarra, Els Nois de la Torre; la Dragona i el Duc Reial de les Roquetes del Garraf, el Cabrot i el Tallot del Vendrell, la Virgília de Torredembarra, el Moll de Vallmoll, el Boc Jordiet de Tortosa, així com els Dracs, la Víbria,  el Bestiari Infantil i l’Haca Traca Almalafa de Castelló, com amfitrions de la diada.

L’horari previst per a la diada és:

16’30-17’15 h. Plaça Major. Arribada d’entitats i Plantada de Bestiari Per a passejar sense por entre les bèsties i gaudir de prop la nostra cultura.

17’15-18’15 h. Plaça Major. Mostra de Cultura Popular. Els gegants, els castellers, les gralles i la percussió ompliran tot l’espai.

18’15-18’30 h.. Tabalada infernal. Amb  la participació dels músics del bestiari.

18’30-19’30 h. Cercavila de lluïment, des de la plaça Major anirà pels carrers Vera, Gasset, Porta del Sol, Enmig, Antonio Maura, carrer Major, Arxipreste Balaguer i tornar a la Plaça Major. Amb la participació  de totes les entitats participants.

19’30-20’15 h. Plaça Major. Els gegants,  els castellers i els balls del bestiari. Davant l’Ajuntament  les entitats  desenvoluparan els seus balls i construccions.

20’15-21’00 h. Plaça Major. Espurnes a tot arreu. Les figures del bestiari  de foc faran enceses  individuals i col·lectives. Un remat pirotècnic tancarà la diada.

Com a cloenda de la diada, com ja és habitual, concert de grups que utilitzen  la nostra llengua per a les seues cançons….

22’30 CONCERT. PLAÇA MAJOR:  LA TARTANA (Ska, de Barcelona)  +  TIRANT LO ROCK  (Castelló)

Els dos grups de les nostres comarques ompliran la nit de festa. Accés lliure.

TROBADA BESTIES DE FOC

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?