indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Bellreguard: Danses al passeig marítim

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Bellreguard: Danses al passeig marítim

Detall de l'esdeveniment


Informat per Vic Bar

 

El grup de danses “La forca” de Bellreguard i la colla de dolçainers i tabaleters de Bellreguard amb la col.laboració de l’ajuntament,organitzem la:

II DANSÀ PLANA

I estarem encantats de rebre la vostra visita, el dissabte dia 2 d’agost de 2014.

La dansà es farà dins dels actes programats per l’ajuntament de Bellreguard en la platja del poble al llarg d’aquest estiu.

La concentració de balladors/es serà a les 19.30 h al passeig en el lloc anomenat popularment “la font de la roda” i des d’allí anirem en cercavila fins l’eixida establida per començar a les 20 h. Per canviar-se hi haurà habilitat un lloc al centre mèdic de la platja.

Esteu tots convidats, però serà necessària la confirmació prèvia de la gent participant per a una millor organització de la dansà i de la picadeta.

Vos animem a tots i totes a disfrutar d’un bon dia de platja amb un ventall de bars i restaurants i gaudir de la nostra gastronomia.

Per a la gent del poble farem uns tallers de dansà plana segurament a la font de la roda els dies 31 de juliol i 1 d’agost de forma gratuïta a les 20 h per facilitar la seua participació en la dansà.

Preguem confirmeu la vostra participació abans del 30 de juliol a les següents adreses i/o telèfon:

620121674 Mari Climent

696944516 Jesus Pellicer

Mail: jpellicer@hotmail.es

Vos esperem!!

Comparti-ho per a màxim difusió!

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?