indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Albalat dels Sorells: Concert de Pep Gimeno “Botifarra”

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Albalat dels Sorells: Concert de Pep Gimeno “Botifarra”

Detall de l'esdeveniment


L’associació cultural el Portalet d’Albalat vos informa que hem organitzat en el Espai Cultural d’Albalat dels Sorells, carrer de les Escoles, numero 5, un concert conjunt del Pep Gimeno “Botifarra” amb el Cor del Col·legi Públic El Castell, format per els alumnes de tercer de primària fins a sext de primària.

És un concert extraordinari, dons és la primera vegada que es fa, i tenim el gran plaer de que siga en el nostre poble. A partir de avui, estan les entrades a la venda, les podeu reservar en aquesta pagina mitjançant un comentari i jo vos les reservaré per al dia del concert. les entrades de moment tenen un valor en concepte de donació de 7 Euros.

Con sabeu, nosaltres som una associació sense ànim de lucre, i sols ens financem amb les aportacions de l’ajuntament i les donacions dels nostres membres. el preu de les entrades és per a pagar les despeses del concert, si quedara quelcom rendiment, seria per a finançar les properes activitats culturals de l’associació. Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració.

botifarra_albalat_sorells

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?