Històries, anècdotes i significats de tots els balls d'entaulat interpretats el cap de setmana passat al II Aplec de danses a l'estil de la Ribera.Article previ
Más de 30.000 espectadores han acudido a las actuaciones del XV Festival Internacional de Música y Danza TradicionalSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El grup de danses de Morvedre celebra enguany, el 30 aniversari de la Dansà a Sagunt i Port

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El grup de danses de Morvedre celebra enguany, el 30 aniversari de la Dansà a Sagunt i Port

Informant: Grup de danses Morvedre

 

El grup de danses de Morvedre celebra enguany, el 30 aniversari de la Dansà a Sagunt i Port que anualment organitza dins el programa de les festes patronals. Per aquest motiu, s’ha preparat una programació especial que començarà el dia 22 de juliol a les 19:00h, en el Centre Catòlic de Sagunt, on s’ensenyarà a ballar el ball de plaça de Sagunt, restaurat des de fa ja 5 anys, i incorporat a l’acte de la dansà.

El dia gran serà el dia 26 de juliol, quan a les 20:30h, la dansà organitzada pel grup de danses i amb balladors i balladores participants de tot arreu de les nostres comarques, pujarà pel Camí reial (desde la pujada a Sant Miquel) fins a la plaça Major. Una volta allí, tindrà lloc la ballada del fandango final i el ball de plaça de Sagunt.

Més tard, a les 23:00h, al terraet de la Glorieta, tindrà lloc el “bureo del 30 aniversari” a càrrec del grup folk local Germans Caballer i Amics.

La Dansà al Port serà el dia 14 d’agost, com ja es costum, en el passeig Marítim, a les 20:30h, acabant en la plaça de la Concordia. Després es ballarà el ball de plaça, i a les 23:00h, tindrà lloc un bureo, en el Casal de la Falla Eduardo Merello, amb la rondalla del grup de danses de Morvedre.

En l’acte, a banda del patrocini de l’Excm. Ajuntament de Sagunt, col·laboren les federacions de penyes de Sagunt i Port, Confraria dels Sants Patrons, Falla Eduardo Merello, i Discoteca Sam, Com també es costum, cada any, un artista local, ens dissenya, de manera desinteresada, un cartell de difussió dels actes de la dansà. Enguany, el cartell és obra de Maria Gomis.

Donat el caràcter commemoratiu enguany dels actes de la Dansà a Sagunt i Port, us agraïm, especialment, la difussió dels nostres actes. Gràcies.

SAGUNT_PORT

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?