Convocat el VI Concurs de Fotografia de Torres Humanes dins la MUIXEROLA 2014Article previ
Este 9 d'octubre Sagunt acull la XIV Trobada de Folklore valencià Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup de Danses Baladre de Muro, actua a la Fira i Festes de Gandia en honor a Sant Francesc de Borja els dies 4 i 5 d’octubre

Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
El Grup de Danses Baladre de Muro, actua a la Fira i Festes de Gandia en honor a Sant Francesc de Borja els dies 4 i 5 d’octubre
El Grup de Danses Baladre de Muro, actua a la Fira i Festes de Gandia en honor a Sant Francesc de Borja els dies 4 i 5 d’octubre. Presenta l’espectacle: “Sarau Mediterrani”. Este espectacle vol ser un repàs per les tradicions, costums, músiques i balls dels pobles de la mediterrània.
LLoc: al mercat tradicional valencià, als voltants de la Plaça de Sant Josepel dissabte 4 i diumenge 5 d’octubre, fent diverses intervencions pel matí i vesprada. L’espectacle “Sarau Mediterrani”: Este espectacle vol ser un repàs per les tradicions, costums, músiques i balls dels pobles de la mediterrània. Senyorets i llauradors canten i ballen junts. Comptes, romanços, i pregons a la antiga. La trilla i els cants de batre. Les danses de pobles germans.

Programa Baladre per a la Fira i Festes Gandia 4, i 5 d’octubre de 2014. Dissabte, dia 4 d’Octubre -11:30.- Balls de palau i balls de bancal (zona valenciana), “Senyorets i llauradors canten i ballen junts”. -13:00.- Balls tradicionals (zona Valenciana). -18:00.- La Trilla i els cants de Batre (zona valenciana) Els valencians canten i treballen. -19:30.- Balls tradicionals (zona valenciana) Dansaes dels pobles germans: Alcoi, Cocentaina i Muro. -21:00.- Balls de palau i balls de bancal (zona valenciana)

Diumenge, dia 5 d’Octubre -12:00.- Balls de palau i balls de bancal (zona valenciana). -14:00.- Balls tradicionals (zona valenciana). -18:00.- Balls tradicionals (zona valenciana). -19:30.- Balls de palau i balls de bancal (zona valenciana). -20:30.- Balls tradicionals (zona valenciana).

fira-de-Gandia-20141

GANDIA-Fira-i-Festes-de-St-Francesc-de-Borja-4-i-5-10-2014

0 Comentaris

Sense Comentaris Este Article encara no té Comentaris.

Ho sentim, o algú ha furtat els comentaris i ha fugit o ningú n'ha deixat cap!

Però Tú pots ser el primer en fer-ho Deixa un comentari !

Deixa el teu comentari

La teua dirección de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits están marcats *

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?