12 - 18 d'agost: una setmana farcida d'events relacionats amb el nostre folkloreArticle previ
Moncada y Alfara acogen el Festival Internacional de Música y DanzaSegüent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

Benifaió consolida les seues Danses, amb èxit de públic i participació

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Benifaió consolida les seues Danses, amb èxit de públic i participació

Benifaió ha celebrat este passat dissabte dia 10 d’agost, i per quart any consecutiu, les seues danses, amb les que se dóna inici a les festes patronals d’esta població de la Ribera Alta.

25 parelles de balladors del poble i d’altres poblacions, encapçalades pels caps de dansa d’enguany (el matrimoni format per Maribel i Juan Miguel) han participat en este event que ha omplit de música i ball tradicionals els carrers de Benifaió.

La presència de la Falla la Verge resulta clau any rere any en l’organització de les danses, així com fins i tot el patrocini per part d’entitats privades de la localitat.

Però sense dubte és “el calor dels benifaioners que sempre acodeixen a vore les danses el que fa que lluisca cada any amb més esplendor este acte”, segons les entusiasmades paraules d’un dels dansadors participants.

Ha destacat així mateix la meritòria tasca d’un grup de balladores i balladors del poble que, amb el recolzament de l’Ajuntament, han organitzat durant dos mesos uns tallers oberts a la població per tal de consolidar-ne esta bonica tradició del folklore valencià.

NOTA: si vols publicar la crònica d’un event dansador a blogdanses, pots fer-ho punxant ací. Gràcies!

No url attribute defined!
Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?