I Temporada Folklòrica de Castelló al Teatre del Raval.Article previ
Canten una versà a Canal 9 denunciant la seua manca de pluralitatSegüent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]
  • Ja tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de PicanyaJa tenim ací la 6ª Temporada de Folklore Valencià de Picanya, després de l'èxit de programació i assitència de públic de les temporades anteriors, el Grup de Danses Realenc amb [...]
  • En marxa la Setena Edició d’Arrelats Folk XàtivaEls dies 20 i 21 d’octubre podrem assistir a la setena edició d'Arrelats Folk, Mostra organitzada per l’Escola de Danses de Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el divendres [...]

Aquest dissabte tindrà lloc la XIV Trobada de Bèsties de Foc

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article
Aquest dissabte tindrà lloc la XIV Trobada de Bèsties de Foc

VÍA| vilaweb.cat

Un any més, torna a la nostra ciutat la Trobada de Bèsties de Foc, que arriba ja a la seu catorzena edició. Enguany comptarà amb la participació dels Gegants i Grallers d’Ulldecona, els Castellers d’Altafulla, el Bestiari de Sant LLorenç d’Hortons, la Víbria de Tarragona, la Cucafera de Morella, el Bestiari de Castelló de la Plana, la Mulassa de Falset, el Drac de Sant Joan Despí, el Drac Voraxcis d’Igualada, el Drac de Montblanc, el Drac i la Víbria d’Igualada, i el Drac Sagrestarure de La Sagrera(Barcelona).

L’horari serà el següent:

16’30-17’15 h: Arribada d’entitats i plantada del bestiari. Plç. Major. Per a passejar sense por entre les bèsties i veure de prop els seus trets.

17’15-18’15 h. Mostra de Cultura Popular. Plaça Major. Els gegants, els castellers, les gralles i els tabals ompliran l’espai del seu saber fer.

18’15-18’30 h. Tabalada infernal. Plaça Major. Amb la participació dels músics de percussió del bestiari.

18’30-19’30 h. Cercavila de lluïment, des de la plaça Major pels carrers Vera, Amunt, Moreria, Enmig, Colón, Major, Arxipreste Balaguer i Plaça Major, Amb la participació de totes les entitats de gegants, castellers i bestiari.

19’30-20’15 h. Castellers, balls dels gegants i el Bestiari. Plaça Major. Davant de l’Ajuntament, totes les entitats desenvoluparan els seus balls i construccions.

20’15-21’00 h. Espurnes a tot arreu. Plaça Major. Les figures del bestiari de foc faran enceses de pirotècnia individuals i col·lectives. Un remat pirotècnic tancarà la diada.

22’30: Concert de Malagana + Agraviats. Plaça Major. Els dos grups de ska de les nostres comarques ompliran la nit de música i festa. Accés lliure.

Consulta l’event a l’agenda

Article   0 Comentaris

Amb la col·laboració de:

novembre, 2017

Opcions d'ordenació

24nov(nov 24)20:30Aldaia: Qué flamenca que sóc20:30 Tama Teatre Auditori d'Aldaia, AV. de la Música, 11, 46960 ALDAIA, Spain

26nov(nov 26)12:00Jesus Pobre: Concert música festera12:00 Mercat Riu Rau de Jesús Pobre

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X