9/07/2011_ DANSÀ DE CARRER A ALCÀSSER (L'HORTA)Article previ
9/07/2011_ FESTIVAL FOLKLÒRIC A CANET D'EN BERENGUER (CAMP DE MORVEDRE)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

AJORNAMENT DE L’ACTIVITAT “Un cant per l’horta”

Article   1 Comentari
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

AVÍS d’ajornament d’acte:

http://wp.me/p1u9qd-9f

AJORNAMENT DE L’ACTIVITAT “Un cant per l’horta”

 BENIMACLET VIU INFORMA:

Estimats amics:
Ara que l’acte d’homenatge i reconeixement a la gent de l’Horta estava enllestit i ens il·lusionava tant, s’ha donat una circumstància que fa, més que inconvenient, impossible, la seua celebració. A finals de la setmana passada revérem una petició formal de la gent de l’Horta per a què ajornàrem fins a passat l’estiu aquest acte.
La raó és ben clara i no admet discusió; Juan Antonio Carles Hueso, “Juanin”, llaurador més que estimat, respectat, per tota la gent de l’Horta de Vera, es troba molt greu. De fet està passant pel pitjor moment en la vida d’un home i, amb ell, tota la seua família i tots els seus amics.
Aquest acte despertava la simpatia dels veïns de les alquerias pel que significava de festa, cada vegada més llunyana de l’horta, i pel que significava de gest de respecte, estima i apropament dels veïns de Benimaclet a la gent que ha mantingut l’horta viva.
“Juanin” encarna l’essència de les virtuts del bon llaurador: home treballador, honest i intel·ligent, estimat per la seua família i amics, per tots, enamorat de la terra i lluitador incansable. De fet ara continua lluitant, però aquesta és una altra batalla.
Per part de la família i dels amics se’ns ha trasmés l’agraïment per l’acte que estàvem organitzant i han manifestat que estaven molt il·lusionats però que en aquestes circumstàncies no acudiria cap d’ells perquè no es trobaríen amb cor si “Juanin” no podia estar entre nosaltres.
Per tot això, i atenent la petició de la família i els amics de “Juanin”, hem pres la decisió d’ajornar l’esdeveniment d’ “Un cant per l’Horta”, com a mínim fins finals de setembre, on el dol haurà deixat pas a la pau i al record de l’èsser estimat i podrem retre-li homenatge a ell de forma molt especial i sincera.
Aprofitem l’avinentesa per fer arribar a l’home i als seus amics i familiars tot el nostre suport i el nostre respecte en aquests moments tant durs i la comprensió pel fet de què no té sentit que l’Horta estiga de festa quan la seua gent està de dol.

Us preguem que feu difusió d’aquest ajornament per tal d’evitar molèsties als veïns i a la gent de Vera.

Article   1 Comentari

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?