29/08/2012 a 02/09/2012_XXV FESTIVAL INTERNACIONAL DE DANSES DE VILA-REAL (LA PLANA BAIXA)Article previ
31/08/2012_DANSÀ DE MANUEL (LA COSTERA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

5/09/2012_BALLADA POPULAR DE LES DANSES D’ALGEMESÍ (LA RIEBERA ALTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Berca Grup de Danses d’Algemesí afectuosament et saluda i et fa saber que DIMECRES, 5 DE SETEMBRE DE 2012, amb la preuada col•laboració de l’EMTiDA-Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina d’Algemesí, tindrà lloc la DANSADA A LA MARE DE DÉU DE LA SALUT (BALLADA POPULAR DE LES DANSES D’ALGEMESÍ) a la qual estàs convidat a participar ballant l’antiquíssim ball de carrer algemesinenc.

Tindran l’Eixida a la Capella de la Troballa a les 23:00 hores i les anirem dansant pel carrer de Berca fins la plaça Major on les rematarem amb el Ball Trencat.

Abans, però, a les 22:30 ens trobarem a la plaça Major per eixir en Passacarrer fins la Capella, en acabar la Novena.

Enguany només farem una sessió de repàs, d’assistència voluntària, al pati del Patronat Parroquial, el dilluns dia 3 DE SETEMBRE de 20:00 a 21:00 hores (entrada pel Parc Salvador Castell).

L’endemà dimarts 4 DE SETEMBRE tindrem l’assaig general de les danses al mateix Parc Salvador Castell, a les 20:00 hores de la vesprada (començarem a la font de “les granotes”).

Aquest any, excepcionalment però, per diverses circumstàncies no hem confeccionat ni repartirem cap samarreta per dansar amb ella, pel que vos demanem que tingueu a bé posar-vos per al dia de la dansada la samarreta que vos vam lliurar l’any passat, de color roig o bé qualsevol samarreta roja o dels anys anteriors.

Com sempre hem dit i direm, ens trobem extraordinàriament enorgullits dels nostres conciutadans per l’interès demostrat en haver participat, tots junts, en la recuperació i plena revitalització d’aquestes primitives i senzilles danses d’Algemesí: les danses, les del poble i per al poble.

Algemesí, agost de 2012.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?