18/03/2012_DANSÀ INFANTIL A CASTELLÓ (LA PLANA ALTA)Article previ
18/02/2012_26 APLEC DE DANSÀ DE PICANYA (L'HORTA)Següent Article
ÚLTIMES NOTÍCIES
  • El grup Cardaors de Bocairent celebra els seus 40 anysVicent Pardo, director artístic de Cardaors, i Toni "Violí", membre veterà d'esta agrupació folklòrica de Bocairent, ens marquen el 26 de desembre de 1977 com la data de la seua [...]
  • … i la Sargantana parlà i ballà a Picanya!Literal. Tal qual. Com vos ho contem! La Sargantana ballà la Jota en Picanya, en el final de l'actuació del Grup del mateix nom a la vetlada del passat dissabte 2 [...]
  • Sagueta Nova de Biar ens fa gaudir a PicanyaDifícil transmetre les sensacions viscudes el passat dissabte 28 d'octubre de 2017 a la Temporada de Folklore de Picanya amb l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar. Una execució dels balls rigorosa, espontània i sense posturejos innecessaris; [...]

5/02/2012_ESPECTACLE D’ALIMARA A VALÈNCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

El proper diumenge dia 5 de Febrer a les 19 hores, el grup de danses ALIMARA de la Societat Coral El Micalet presentarà al Palau de la Música -Sala Joaquin Rodrigo- el seu nou espectacle: “DE LA SEDA…, AL COTÓ”

“DE LA SEDA…, AL COTÓ” és un espectacle on es mostren diferents modes en el vestir dels segles XVIII i XIX amb balls i cançons. Està dividit en quatre escenes de diferents èpoques i en situacions diverses, on Alimara fa un recorregut de la ma d’aquests dos teixits que han tingut molta importància en la història econòmica i social del nostre poble.

PRIMERA ESCENA: representa l’ambient d’un passeig, on xics i xiques van a buscar parella. L’acció està situada durant la primera meitat del segle XVIII i en la que apareix “la casaqueta”. El teixit predominant és la seda.

SEGONA ESCENA: està ambientada e la segona meitat del segle XVIII. Una senyora de l’aristocràcia en companyia de la seua criada, visiten les botigues de teles buscant l’última novetat en teixits, “la indiana”.

TERCERA ESCENA: es representa la festa d’un casament a l’Alt Palància, estem acabant el segle XVIII i comença el XIX. Es mostra una barreja de modes d’aquest moment històric confeccionades tant en seda com en cotó.

QUARTA ESCENA: està emmarcada durant l’època del “Romanticisme”, entre els anys 1820 i 1840. La confecció amb el teixit de cotó era predominant, tant en el vestuari de l’home com en el de la dona.

“DE LA SEDA…, AL COTÓ”

PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA -Sala Joaquín Rodrigo-

Diumenge 5 de Febrer a les 19 hores.

Entrada gratuïta.

Les taquilles obriran a les 18 hores.

Article   0 Comentaris

Amb la col·laboració de:

desembre, 2017

Opcions d'ordenació

16des(des 16)19:30(des 16)19:30Bocairent: Espectacle 40 anys de Cardaors19:30 - 20:30 Teatre Avenida de Bocairent

COL·LOCACIÓ DEL MOCADOR DE PIT

Col·locació del mocador de pit - CAP 9 Col·locació creuat per dins

Col·locació del mocador de pit - CAP 8 Col·locació dins del gipó - per dins

CATEGORIES

Arxius

Login

Lost your password?
X