18/03/2012_DANSÀ INFANTIL A CASTELLÓ (LA PLANA ALTA)Article previ
18/02/2012_26 APLEC DE DANSÀ DE PICANYA (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

5/02/2012_ESPECTACLE D’ALIMARA A VALÈNCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

El proper diumenge dia 5 de Febrer a les 19 hores, el grup de danses ALIMARA de la Societat Coral El Micalet presentarà al Palau de la Música -Sala Joaquin Rodrigo- el seu nou espectacle: “DE LA SEDA…, AL COTÓ”

“DE LA SEDA…, AL COTÓ” és un espectacle on es mostren diferents modes en el vestir dels segles XVIII i XIX amb balls i cançons. Està dividit en quatre escenes de diferents èpoques i en situacions diverses, on Alimara fa un recorregut de la ma d’aquests dos teixits que han tingut molta importància en la història econòmica i social del nostre poble.

PRIMERA ESCENA: representa l’ambient d’un passeig, on xics i xiques van a buscar parella. L’acció està situada durant la primera meitat del segle XVIII i en la que apareix “la casaqueta”. El teixit predominant és la seda.

SEGONA ESCENA: està ambientada e la segona meitat del segle XVIII. Una senyora de l’aristocràcia en companyia de la seua criada, visiten les botigues de teles buscant l’última novetat en teixits, “la indiana”.

TERCERA ESCENA: es representa la festa d’un casament a l’Alt Palància, estem acabant el segle XVIII i comença el XIX. Es mostra una barreja de modes d’aquest moment històric confeccionades tant en seda com en cotó.

QUARTA ESCENA: està emmarcada durant l’època del “Romanticisme”, entre els anys 1820 i 1840. La confecció amb el teixit de cotó era predominant, tant en el vestuari de l’home com en el de la dona.

“DE LA SEDA…, AL COTÓ”

PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA -Sala Joaquín Rodrigo-

Diumenge 5 de Febrer a les 19 hores.

Entrada gratuïta.

Les taquilles obriran a les 18 hores.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?