14/08/2011_ PEP GIMENO BOTIFARRA A SAGUNT (CAMP DE MORVEDRE)Article previ
09/2011_ CURSET BALL DE PLAÇA 2011 A MASSAMAGRELL (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

30/07/2011_ CONCERT VEUS DE LA TERRA A PATERNA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Dissabte, 30 / juliol a les 21:00 – 31 juliol a les 02:00 a PATERNA – Pl. del Poble

3a FESTA-SOPAR-CONCERT

21h Sopar d’entrepà
Hi hauran a la venda entrepans casolans a preus populars i servei de bar. Amb les teues consumicions ajudaras a pagar el concert.

23h Concert ‘Les veus de la terra’
Enguany comptem amb un cartell de luxe: Josep Aparicio ‘APA’ i Pep Gimeno ‘BOTIFARRA’, renovadors del cant d’estil valencià, i de la música d’arrel tradicional, respectivament. Ambdòs es troben en el seu millor moment: Apa ha publicat fa poc el seu disc ‘Cants i cants’, amb el qual ha guanyat el Premi ‘Ovidi Montllor’ del COM al millor treball de música folk; Botifarra acaba de treure el llibre ‘La veu de la memòria’ d’Antoni Martínez Revert, que repassa els seus 30 anys de trajectòria musical.

L’escenari també serà espectacular, ja que estarà fet amb canya, i al llarg de la festa es sortejaran una cistella de productes ecològics i una magnífica aqüarel·la del pintor paterner Jeroni, titulada ‘La cebera’.

Vos esperem!

Organitza: PATERNA PER L’HORTA

Col·laboren: AgroEscola del Túria, CEM Granja ‘Julia’, Tros de Cel, La Plataforma de parad@s de Paterna, Coordinadora en defensa dels boscos del Túria, Associació ‘El Testar’ de Paterna, Arquitectura Se Mueve, Colla Gatzara, La Unió de llauradors i ramaders, i Sagarmanta Producciones

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?