VÍDEO_ BOLERO CORRETJA. LES FOLIES DE CARCAIXENT.Article previ
17/12/2011_ ACUACIÓ GRUP DE DANSES EL POBLET a GODELLA (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

29 i 30/12/2011_DOS DIES DE DANSES A IBI (L’ALCOIÀ)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Dins el programa de la popular festa de Els enfarinats, s’inclouen events relacionats a la dansa tradicional, que reproduïm a continuació, a partir de la informació facilitada per Grup de Danses d’Ibi.

DIA 29 DE DESEMBRE DE 2011:

16’00 hores. ARREPLEGADA DE BALLADORES. Els balladors iniciaran aquest tradicional acte arreplegant primer a les balladores i després a la Virreina i Reina de les casades, dirigint-se a la Residència Sant Joaquim, on ballaran en homenatge als nostres majors.

17’00 hores PRIMER DIA DE DANSES o dia dels Casats. Al carrer les Eres es ballarà la dansà, folies i jota. Per a promoure els tapats, la Regidoria de Festes i Tradicions i la Taula de Festes d’Hivern donaran un premi en metàl·lic al millor tapat. Els jutges seran els mateixos Enfarinats, que donaran a conéixer el guanyador en finalitzar la dansa.

22’30 hores BALL DEL VIRREI al Pavelló Poliesportiu Municipal. Durant el descans, sortejarem el mantó. Les balladores i balladors posaran a la venda els “números”. L’entrada és GRATUÏTA.
“Per a potenciar l´ús de la nostra indumentària tradicional, convidem al públic que vinga a ballar, amb barret, capa i mantó”.
En finalitzar la “malaguenya”, els casats protagonistes del 2012 pegaran la volta en senyal de compromís.

DIA 30 DE DESEMBRE DE 2011:

16’00 hores. ARREPLEGADA DE BALLADORES. Els balladors iniciaran aquest tradicional acte arreplegant primerament a les balladores i posteriorment a la Virreina i Reina de les fadrines.

17’00 hores. SEGON DIA DE DANSES o DIA DELS FADRINS. Al carrer de les Eres es ballarà la Dansà, folies i jota. Per a promoure els tapats, la Regidoria de Festes i Tradicions i la Taula de Festes d’Hivern donaran un premi, en aquesta ocasió, al millor grup de tapats. Els jutges seran els mateixos fadrins i casats, donant la seua opinió en finalitzar la jota.

22’30 hores. BALL DEL VIRREI al Pavelló Poliesportiu Municipal. Durant el descans, sortejarem la capa. L’entrada serà GRATUÏTA.
Recordeu que s’ha de baixar al Ball del Virrei amb la roba tradicional, que li donarà més prestigi a la Festa. En finalitzar la malaguenya, els fadrins de l’any vinent protagonistes del 2012 pegaran la volta en senyal de compromís.

Podeu consultar el programa sancer de la festa al següent enllaç:

http://grupdedansesibi.blogspot.com/

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?