5/05/2012_TALLER DE DANSES I BALL DE PLAÇA A BENIMACLET (L'HORTA)Article previ
26/04/2012_DANSES POPULARS A ONIL (L'ALCOIA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

27/05/2012_PEP BOTIFARRA EN 2n Concert Solidari amb el poble etíop a Almussafes (LA RIBERA BAIXA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

El resultat de la primera trobada musical va ser un èxit; hi va assistir molta gent i vam gaudir d’uns artistes fenomenals. Amb els fons recaptats l’Associació Abay ha pogut dur a terme molts dels objectius marcats.

Sabeu que el nostre principal objectiu com a associació és promoure la realització de processos de cooperació per al desenvolupament humà, ajuda humanitària i, en general, accions de solidaritat amb el poble etíop.

Amb la mateixa il·lusió s’està preparant el 2n Concert Solidari a Almussafes que serà el dia 27 de Maig de 2012. A les 17.30 h.

Aquesta vegada comptem amb:

Lluís Vicent

Pau Alabajos

Joan Amèric

Miquel Gil

Corral de Pepeta

Pep Gimeno Botifarra

Trabukatu.

Tornarem a delitar-nos i de nou contribuirem a què els nostres projectes i la il·lusió que hi invertim continuen endavant per continuar contribuint a la independència econòmica i cultural dels etíops a través de la inversió en educació, sanitat i l’apoderament de la dona, per tal de permetre’ls eixir de l’actual situació i garantir un futur millor per a les pròximes generacions.

Informació i reserva d’entrades en concertsolidari@abayestiopia.org a partir del 24/04/2012.

Si no pots vindre al concert també pots col·laborar amb la fila O, la teua ajuda és molt important i pots ingressar un xicotet donatiu al núm. de compte: 3082 1327 49 4165622723

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?