22/07/2011_ PEP BOTIFARRA PELS CARRERS DE XÀTIVA (LA COSTERA)Article previ
17/07/2011_ ESPETACLE el_raval@SF a LA VILAVELLA (LA PLANA BAIXA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

22/07/2011_ DANSÀ I JOTA DE VILAMARXANT (CAMP DE TÚRIA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Divendres, 22 / juliol a les 22:30 – 23 juliol a les 01:30

Del Carrer de Sant Blai fins la Replaça de Vilamarxant.

Hola, amics!

Un any més volem convidar-vos al nostre taller de Dansà i Jota de Vilamarxant. Tindrà lloc del 17 al 21 de juliol, de 19.30 a 21h, al pavelló multiusos de Vilamarxant. És una oportunitat genial per a que tots aquells que senten el cuquet de la música tradicional s’arranquen a ballar!

No cal que sàpigues passos de ballet ni que sigues un expert dansaire, perquè partim des de zero, així que esta és la teua oportunitat!

Ensenyarem a ballar la nostra Dansà i la Jota de Vilamarxant, perquè volem aporpar la música i dansa folklòrica a tots, i evitar que este patrimoni cultural desaparega amb les generacions més majors.

Per acabar el curset -per suposat, gratuït!- ballarem la dansà als carrers del poble el dia 22 de juliol a les 22.30h., des de l’Avinguda 2 de maig fins la Replaça, pujant pel carrer de Sant Blai. I per tancar l’acte farem una picadeta tots junts.

No cal que portes roba tradicional o de l’antigor, vine amb roba de carrer. Això sí, posat ben guap@ perquè hi haurà molta gent mirant!

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?