28/04/2012_IV TROBADA GRUPS INFANTILS DANSES a TAVERNES DE VALLDIGNA (LA SAFOR)Article previ
31/03_21/04_26/05/2012_TALLER DE DANSES A GANDIA (LA SAFOR)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

12/05/2012_DANSA MARE DE DEU DE VALENCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Un any mes es rendirá homenatge a la nostra patrona en la vespra de la seua festivitat. En esta ocasió la dansà tindrá lloc el proper dissabte 12 de maig en la Plaça de la Verge de Valencia ciutat. Este acte organitzat per la Federació de Folclore de la Comunitat Valenciana contará amb l’actuació, un any mes de la Fallera Major de Valencia i la seua Cort d’Honor.

Amb eixe fi, Sandra Muñoz, Fallera Major de València de 2012, y la seua Cort d’Honor iniciarán els assajos el proper dilluns 26 de març en el Col·legi Santa Bárbera. En el Saló d’Actes de la Junta Central Fallera es va dur a terme la reunió informativa en la que el Secretari General, José Luis Vaello, el Vicepresident, Pepe Boix, i la coordinadora, Mª Dolores Correa, informaren a les nuestras máximes representants.

La gran novetat d’esta edició es que Rocío Pascual, Fallera Mayor Infantil de Valencia de 2012, y la seua Cort d’Honor també formarán part dels numerosos balladors que se citarán el próxim 12 de maig. Les 26 representants del mon faller rebrán lliçons magistrals de Mª Dolores Correa del Grup de Danses Santa Bárbara i Paco Corella del Grup de Danses Portalet de Benicalap.

Des de hui fins el proper 12 de maig les nostres representants treballaran dur i sense pausa per fer una molt digna dansà en honor a la nostra patrona.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?