2/07/2011_ III NIT DE LA DOLÇAINA A BENAGUASIL (CAMP DE TÚRIA)Article previ
12/06/2011_ GALA PREMI FORCAT 2010 AMB BUREO a VALÈNCIA (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

22/05/2011_ DESFILADA I DANSÀ POPULAR SOLIDÀRIA AMB LORCA A VALÈNCIA (L’HORTA)

Article   1 Comentari
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

A TRAVÉS DEL FACEBOOK, ENS FEM RESSÒ D’ESTA CONVOCATÒRIA:

El Grup Cultural l´Horta et convida a que participeu en l’acte solidari de recollida d’aliments i roba per als afectats del terratrèmol de LORCA.

Cada entitat anirà replegant durant estos dies en els seus locals pots de conserva, arròs, calcer, roba etc.. fins al Diumenge 22 de Maig, dia en el que s’entregaran les caixes d’aliments i de roba en l’ermita de Vera a les 11:30h.

A les 12:00h d’este mateix dia es farà una gran desfilada en el que participaran totes les falleres majors, reines, presidents de falles, Associacions, cases regionals confraries etc.. que hagen participat en este acte solidari.

El recorregut de la desfilada començarà en la plaça del Molí i Ermita de Vera en el camí de Vera i recorrerà els camins del cor de l´horta Valenciana, acompanyats per la colla de Tabal i Dolçaina de Julian de Quart de Poblet fins tornar a la plaça del molí i ermita de Vera. Al finalitzar la desfilada es farà una gran dansà popular per a tot aquell que vulga participar: d’esta forma donarem vida i alegria a este paratge tan emblemàtic per als valencians.

En l’acte participar la Fallera Major de l´Horta de Valéncia la senyoreta Esther Zazo i Padilla com tambe acodiran les Falleres Majors de Valéncia la xiqueta Carmen Monzonis i Valero i la senyoreta Laura Caballero i Molina junt a les seues Corts d´Honor.

NOTA: A l’acte totes les Falleres Majors, reines de qualsevol casa regional i Presidents de Falles tenen que acodir vestits en el seu vestit representatiu. Per tal de confirmar l’assistència a l’acte envieu un correu a asoclhorta@hotmail.com o crideu al teléfon:635792386

VOS ESPEREM! ARA MES QUE MAI SON NECESSARIS ESTE TIPUS D’ACTES SOLIDARIS.

President del Grup Cultural l´Horta Manuel Garcia Pardo

Article   1 Comentari

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?