21/05/2011_ BALL PERDUT A CASTELLÓ (LA PLANA BAIXA)Article previ
23/06/2011_ DANSÀ A LA FOGUERA DE L'AJUNTAMENT a ALACANT (L'ALACANTÍ)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

21/05/2011_ XVé CANT AL RAS A MASSALFASSAR (L’HORTA)

Article   1 Comentari
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Com sabeu, cada tercer dissabte de maig la Colla de Dimonis de Massalfassar i l’Associació Cultural Tradició i Música, Tramús, organitzem el Cant al Ras, trobada de cant rural dedicada als repertoris de la tradició musical valenciana que celebra la seua quinzena edició.

Enguany s’escaurà, per tant, el dissabte 21 de maig, vespra de les votaes, i no cal dir que, com cada any, esteu convidats a participar-hi si us ve de gust.

El protocol no ha canviat en aquestos quinze anys de convocatòria: sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i un ordre d’intervencions establert sobre la marxa. Fins ara ja han confirmat la seua presència, entre d’altres, Apa, Arrop i Talladetes, Benimaclet Folk, Pep Gimeno Botifarra, Jacint Hernández, Les Maedéus, Néstor Mont i Teresa Segarra.

L’edició d’enguany servirà també per presentar el llibre d’Antoni Martínez Revert, Pep Gimeno Botifarra – La veu de la memòria, a càrrec del cantador biografiat i de l’autor del llibre.

Cantadors:
Un any més hem de limitar a un màxim de tres el nombre de peces interpretades per cada participant, perquè la cantada no s’allargue més enllà del que la prudència aconsella. Després sempre hi haurà temps de continuar la cantada a peu d’escenari i ací no hi ha més límit que els que ens concedesca l’autoritat competent. Si voleu participar com a cantadors, envieu un missatge a folksona@gmail.com i us posarem en contacte amb l’organització.
Públic:
Si voleu reservar places de sopar per a public, envieu un missatge a folksona@gmail.com i us donarem un telèfon de contacte. Heu de fer la reserva abans del proper dilluns 16 de maig (12 €).
Us esperem a Massalfassar!

Tret de http://folksona.blogspot.com/

Article   1 Comentari

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?