25/06/2011_ APLEC DOLÇAINA I TABAL EN VALÈNCIA (L'HORTA)Article previ
25-26/06/2011_ DANSES DEL CORPUS A PICANYA (L'HORTA)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

2/07/2011_ UN CANT PER L’HORTA A VALÈNCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

ATENCIÓ:

AJORNAMENT DE L’ACTIVITAT “Un cant per l’horta”

Estimats amics:
Ara que l’acte d’homenatge i reconeixement a la gent de l’Horta estava enllestit i ens il·lusionava tant, s’ha donat una circumstància que fa, més que inconvenient, impossible, la seua celebració. A finals de la setmana passada revérem una petició formal de la gent de l’Horta per a què ajornàrem fins a passat l’estiu aquest acte.
La raó és ben clara i no admet discusió; Juan Antonio Carles Hueso, “Juanin”, llaurador més que estimat, respectat, per tota la gent de l’Horta de Vera, es troba molt greu. De fet està passant pel pitjor moment en la vida d’un home i, amb ell, tota la seua família i tots els seus amics.
Aquest acte despertava la simpatia dels veïns de les alquerias pel que significava de festa, cada vegada més llunyana de l’horta, i pel que significava de gest de respecte, estima i apropament dels veïns de Benimaclet a la gent que ha mantingut l’horta viva.
“Juanin” encarna l’essència de les virtuts del bon llaurador: home treballador, honest i intel·ligent, estimat per la seua família i amics, per tots, enamorat de la terra i lluitador incansable. De fet ara continua lluitant, però aquesta és una altra batalla.
Per part de la família i dels amics se’ns ha trasmés l’agraïment per l’acte que estàvem organitzant i han manifestat que estaven molt il·lusionats però que en aquestes circumstàncies no acudiria cap d’ells perquè no es trobaríen amb cor si “Juanin” no podia estar entre nosaltres.
Per tot això, i atenent la petició de la família i els amics de “Juanin”, hem pres la decisió d’ajornar l’esdeveniment d’ “Un cant per l’Horta”, com a mínim fins finals de setembre, on el dol haurà deixat pas a la pau i al record de l’èsser estimat i podrem retre-li homenatge a ell de forma molt especial i sincera.
Aprofitem l’avinentesa per fer arribar a l’home i als seus amics i familiars tot el nostre suport i el nostre respecte en aquests moments tant durs i la comprensió pel fet de què no té sentit que l’Horta estiga de festa quan la seua gent està de dol.

Us preguem que feu difusió d’aquest ajornament per tal d’evitar molèsties als veïns i a la gent de Vera.

_______________________________________________________________

Dissabte, 2 / juliol · 20:30 – 23:30 a l’Ermita de Vera

Més informació: Benimaclet viu

PROGRAMA

20:30 h. Concentració dels veïns a la plaça de Benimaclet. Acudiu amb ciris o fanals per a ambientar la nostra marxa per l’Horta fins a l’ermita de Vera. Amenitzarà el recorregut la colla de dolçaina i tabal Estrela Roja de Benimaclet.

21:15 h. Benvinguda als assistents i reconeixement i homenatge als homes i dones
que han mantingut l’Horta viva.

21:30 h. Sopar de “Pa i porta” amb nevereta.

22:30 h. Cant per l’Horta. Albades a càrrec de:

Angelita, la de Tols (Filla de l’Horta).
Amparo Hurtado (Filla de l’Horta).
El Negre de Burjassot.
Artur, el Xiquet de Meliana.
Carme de Massamagrell.
Marga.
Maru.
Cristobal.
Llorenç.
Xavi de Patraix.

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?