14/07/2012_XXII APLEC DE DANSES A COCENTAINA (EL COMTAT)Article previ
12/08/2012_PASSACARRER I BALL DE CABUTS A LA POBLA DE BENIFASSÀ (ELS PORTS)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

17 a 21/09/2012_JORNADES SOBRE INDUMENTÀRIA TRADICIONAL VALENCIANA A VALÈNCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Indumentària Serrano – Navalón informa:

Durant la setmana del 17 al 21 de Setembre, exposarem a INDUMENTÀRIA SERRANO – NAVALÓN tots els dissenys de SEDICA, un dels fabricants de teixits tradicionals valencians, de referència obligada quan es parla d’indumentària.

A més, comptarem amb la realització de tallers informatius a càrrec dels responsables i col·laboradors de SEDICA, on podrem assabentar-nos sobre temes tan curiosos com l’evolució dels teixits, del color i el dibuix, o de les deverses maneres de fabricació de la nostra roba tradicional.

Una bona oportunitat per continuar aprenenent, de mans dels millors, les bones maneres de vestir a l’antiga, i per admirar els teixits, el disseny de dibuixos, els colors d’esta firma que cuida amb un mim exquisit la fabricació dels mateixos.

A INDUMENTÀRIA SERRANO – NAVALÓN estem encantats de comptar amb la confiança d’esta firma, amb més de 30 anys de trajectòria, on la tradició i l’excel·lència dels seus teixits s’uneix amb les últimes tecnologies en els seus telers.

També ho estarem de rebre’t a estes jornades.

Anirem detallant el programa durant les properes setmanes.

AVANÇ: El primer divendres de cada mes promet ser especial, amb xarrades sobre diversos temes relacionats amb indumentària tradicional valenciana. A més, els visitants entraràn al sorteig d’un vestit confeccionat al nostre taller amb teixit de SEDICA.

Més informació a:

http://www.navalonindumentaria.com/

http://www.sedicasl.com/

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?