ENTREVISTA_AMALIA GARRIGOS ENTREVISTA PEP GIMENO BOTIFARRA A RADIO 9Article previ
2/06/2012_TALLER CANT D'ESTIL I BUREO A MURO  (L'ALCOIÀ)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

16/06/2012_I CONCURS DE BALLS REGIONALS EN GARCIA LORCA – OLTA a VALENCIA (L’HORTA)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

1.- El festival es realitzarà a l’aire lliure el dissabte 16 de juny, entorn de les 11:30, en un escenari d’aproximadament 8x10m.

2.- Hi haurà un únic premi valorat en 100EUR, el qual serà atorgat pel jurat espe…cializado que l’organització considere.

3.- Les actuacions es realitzaran amb música gravada en CD i no amb rondalla, per la falta de mitjans d’alguns grups, falles o associacions.

4.- Cada grup, falla o associació participant presentarà 2 balls regionals, un obligatòriament serà una jota i un altre lliure que no siga una jota; és a dir, un fandango, unes valencianes, unes malaguenyes, unes seguidilles, un bolero, etc. Entre els 2 balls no es podrà superar el temps de 10 minuts.

5.- Perquè no hi haja coincidències amb els balls d’altres grups, falles o associacions, a l’inscriure-vos heu de manar al correu, junt amb les dades del vostre grup i telèfons de contacte, un llistat amb la jota i el tema lliure que hàgeu decidit i altres 2 possibles per si hi ha coincidències. Tindran la preferència de triar balls si hi ha coincidències aquells grups, falles o associacions que abans realizen la seua inscripció.

6.- Per a inscriure-vos deveu de manar un correu a fallalorcaolta@yahoo.es. Heu d’especificar nom del grup, nombre de participants, nombre de participants infantils en el cas que n’hi haja i el llistat dels balls a realitzar i els 2 possibles per si hi ha coincidències amb altres grups, falles o associacions. També, vos podeu posar en contacte en els telèfons: Noelia: 628 542 777 Andrés: 625 448 545

7.- La data límit d’inscripció serà el 25-05-2012 a les 21.00 hores i en la reunió prèvia al festival que es realitzarà en data posterior degudament anunciada als participants, en el nostre casal situat en el carrer Margallons s/n, es duguera a terme el sorteig de l’orde d’actuació i aclarirem les possibles coincidències de balls.

8.- L’organització es reserva el dret a modificar estes bases o anul·lar el festival per condicions climatològiques o per falta de partipació.

 

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?