15/05/2011_ ACTUACIÓ DE L'ESPARDENYA DANSES A SANT JOAN D'ALACANT (L'ALACANTÍ)Article previ
14/05/2011_ I TROBADA DE DANSES D'ATZENETA (L'ALT MAESTRAT)Següent Article
indumentaria on-line
ÚLTIMES NOTÍCIES

14/05/2011_ I EDICIO FOLKASAGUNT “DE LA SERRA A LA MAR” a SAGUNT (CAMP DE MORVEDRE)

Article   0 Comentaris
Espai entre línies+- ATamany de Font+- Imprimir Este Article

Germans Caballer i amics ens remeten este comunicat, que reproduïm molt gustosament:

El pròxim 14 de maig, a les 19:30h, tindrà lloc a l’Auditori Municipal Joaquín Rodrigo de Sagunt una actuació molt especial de Germans Caballer i Amics.  És la segona volta que realitzem una actuació en eixe escenari, des de que en novembre de 2006 celebràrem el 25 aniversari dels germans com a  dolçainers. Esta vegada tindrà lloc una actuació irrepetible amb uns convidats de luxe.

Dins la denominació de FOLKASAGUNT (marca que esperem poder tornar a utilitzar durant els anys vinents, com a conseqüència de l’acceptació de les nostres propostes) hem titolat aquesta primera actuació “De la serra a la mar”. Es tracta d’un recorregut folklòric-musical des de les serres de Gúdar-Javalambre de Terol fins el nostre Camp de Morvedre i que possa de manifest la estreta relació cultural que sempre hem viscut entre les dos terres veïnes.

Col·laboren Ronda Asti Queda Ixo!,grup de danses de Morvedre i balladores de Mosqueruela.

  • Ronda Asti Queda Ixo! Des de que naixquera a l’any 2000 com a conseqüència  de la ronda dels quintos per Sant Joan en Mora de Rubielos fins ara, la ronda ha editat i produït 2 CDs de música tradicional aragonesa i ha actuat en la majoría dels pobles de la provincia de Terol, així com a poblacions de Saragosa, Osca, Castelló, València, Barcelona, LLeida, Tarragona, Albacete, Conca, Segòvia i Valladolid, convertint-se en una de les agrupacions folk que més actuacions realitza actualment a Aragó, apareguent fins i tot, en diversos programes de la radiotelevisió autonòmica aragonesa. Els seus components procedeixen de diversos pobles de la Serra de Gúdar. Més informació en la web http://www.astiquedaixo.com/. Vindràn acompanyats per a la seua actuació de balladores de Mosqueruela.
  • Germans Caballer i Amics. Des de la celebració del 25 aniversari dels Caballer, moment en el que naix, més o menys estable, la formació actual del nostre grup de música folk valenciana, hem realitzat diverses actuacions no sols a la nostra comarca, sino també fora d’ella. No han segut moltes, però totes han segut molt especials. Així hem estat a Sagunt, Benifairó, Canet, Estivella, Albalat, Massalfassar, València, Quart de Poblet i Sueca. El 2009 editarem un CD que sonà prou en programes de folk a nivell nacional, el que ens va permetre contactar amb grups com la ronda Asti Queda Ixo! i participar l’any passat a l’encontre que realitzen anualment a Mora de Rubielos. És un luxe per a nosaltres que la ronda ens torne la visita en esta irrepetible ocasió de disfrutar d’un projecte conjunt. Més informació en http://www.germanscaballer.com/. També estarem acompanyats d’un grup folklòric referència en el Camp de Morvedre que va nàixer enguany fa 30 anys com és el Grup de danses de Morvedre, amb el que compartim una llarga trajectòria de projectes folklòrics i d’amistat.

L’actuació forma part de la programació cultural del Departament de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Sagunt. Les entrades (4€) poden adquirir-se en taquilla una hora abans de l’espectacle, o reservar-se en Servientrada 963995577/902115577 o http://www.bancaja.es/.

VOS ESPEREM!!!

Article   0 Comentaris

AGENDA

CATEGORIES

Login

Lost your password?